Ezen láttok halványan második csíkot?
2014. ápr. 20. 18:41
1/33 anonim válasza:
Nem. Tapasztalatom az (lassan 50 elkészített teszt után), hogy a pozitívat nem kell megkérdezni. Minden más sajnos csak önámítás. Kívánom, hogy mielőbb láss olyat, amit nem kell megkérdezned!
3/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez időn belül készült, csak ha nagyon néztem akkor mintha lett volna halvány csík. Az orvosnak is azt mondtam negatív. Csak miután eltelt pár óra láttam hogy ott egy csík, de ezek szerint az csak száradási lehetett. Most megnyugodtam, mert méhen kívüli terhesség gyanúja állt fenn.
2014. ápr. 20. 18:50
4/33 anonim válasza:
En latni velem a halvany masodik csikot,meg ranagyitas nelkul is.
(En is sok teszten vagyok mar tul,uh ezt nem tartom egyértelmű - nak.)
5/33 anonim válasza:
Elsőnek igaza van. A pozi tesztet lehet látni, minden más csak önámítás.
6/33 anonim válasza:
Ezen semmilyen második csík nincs.
7/33 anonim válasza:
Késik már? én se látok semmit rajta, pedig ez jó fajta teszt
9/33 anonim válasza:
Szerintem száradási csík.
Hányadik napon vagy?
10/33 A kérdező kommentje:
Látom a hozzászólásomat már nem olvastátok. Ez a kép 10 percen belül készült, viszont órákkal később mikor megnéztem már úgy is látszott a halvány csík, hogy nem kellett forgatnom vagy sokáig néznem. Szóval időn túl látszott jól. Az orvosnak reggel azt mondtam negatív a teszt. Az igazság az, hogy 3 napja volt vérzésem, de olyan fájdalmakkal, hogy ilyen még nem volt menstruációkor. Mire orvoshoz értem elállt a vérzés, pár órás volt és azóta néha egy-egy barnás folt volt. Volt már méhen kívüli terhességem, ezért fennáll újra a veszélye. Sűrűn pisilek, melleim megduzzadtak de úgy, hogy alig fér a melltartómba. Feszül lenn a méhemnél és apró szurkálásokat érzek időnként. Az erős húzó fájdalom péntek óta nem volt. Az orvos ekkor sem a méhemben, sem kívül nem látott kórosat. Péntekre 3 különböző teszten is volt időn túl halványka csík.
2014. ápr. 21. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!