Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezen láttok halványan második...

Ezen láttok halványan második csíkot?

Figyelt kérdés

[link]

Köszönöm bármit is válaszolsz!

2014. ápr. 20. 18:41
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Az utóbbi években teszteltem párszor, szinte már mindegyiket próbáltam. Néha produkálnak érdekes dolgokat...
2014. ápr. 21. 00:12
 12/33 anonim ***** válasza:

Én látok rajta egy halvány csíkot. Én ilyen halványat produkáltam 3 napos késésnél, 1 hetes késés után még mindig halványat, de egyértelműen látszott a 2. csík.

És pontosan tudom, mikor volt peteérésem, szóval ahhoz viszonyítottam.

Úgyhogy egyáltalán nem értek egyet az önámítással... A barátnőmnek pl két hét késés után mutatott csak pozitívat. Azóta már két éves a kislánya.

2014. ápr. 21. 00:30
 13/33 anonim ***** válasza:
A szaradt tesztről van képed esetleg?
2014. ápr. 21. 08:49
 14/33 anonim ***** válasza:

időn túl nekem mindegyik teszten megjelenik egy csík, (mint ahogy gondolom az összesen ahogy kiszárad teljesen, igaz, semmi színe) pedig még sosem voltam terhes

arról még mindig nem nyilatkoztál hogy késik-e a mensid?

ha pedig fennáll(t) a vetélés gyanúja, nem értem miért nem mentél be az ügyeletre?

2014. ápr. 21. 10:16
 15/33 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de azt elfelejtetted írni hogy volt vérzésed erős fájdalmakkal. Ebből még az is lehet hogy vetélésed volt, korai és a hcg lassan ürül. Minden esetre csinálj ugyanilyen tesztet pár nap múlva, ha nem erősödik akkor nem terhesség.
2014. ápr. 21. 14:03
 16/33 A kérdező kommentje:

[link]

Sziasztok! Ezt a képet netről szedtem, ilyesmi csík jött elő az enyémen is. Mint mondtam pénteken voltam orvosnál, a korai vetélés is felvetődött, de engem a méhen kívülivel ijesztett meg. Tudom nem lehetek már így normál terhes, hiszen véreztem. Holnap veszek még tesztet, meg majd megyek vissza dokihoz. Fura, mert van néhány terhes tünetem, de gondolom csak a visszamaradt hormonok miatt.

2014. ápr. 21. 15:37
 17/33 A kérdező kommentje:
Ha nem véreztem volna ez lenne a 34.-ik ciklusnapom. Átlagosan 30 naposak a ciklusaim, de van hogy 28 vagy 32 napos.
2014. ápr. 21. 15:40
 18/33 A kérdező kommentje:

[link]

Ez mai nem első pisiből, még ki sem száradt és így is elég látványos élőben. Telefonról töltöttem fel, azon keresztül nézve is pozitív.

2014. ápr. 22. 11:25
 19/33 anonim ***** válasza:
Igen,ez pozitív.Halk gratula!Két nap múlva biztosan erősebb lesz!:)
2014. ápr. 22. 12:05
 20/33 anonim ***** válasza:
Hát ez azért elég halvány, ennyi nap után már erősebbnek kellene lennie.
2014. ápr. 22. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!