Ezen láttok halványan második csíkot?
Én látok rajta egy halvány csíkot. Én ilyen halványat produkáltam 3 napos késésnél, 1 hetes késés után még mindig halványat, de egyértelműen látszott a 2. csík.
És pontosan tudom, mikor volt peteérésem, szóval ahhoz viszonyítottam.
Úgyhogy egyáltalán nem értek egyet az önámítással... A barátnőmnek pl két hét késés után mutatott csak pozitívat. Azóta már két éves a kislánya.
időn túl nekem mindegyik teszten megjelenik egy csík, (mint ahogy gondolom az összesen ahogy kiszárad teljesen, igaz, semmi színe) pedig még sosem voltam terhes
arról még mindig nem nyilatkoztál hogy késik-e a mensid?
ha pedig fennáll(t) a vetélés gyanúja, nem értem miért nem mentél be az ügyeletre?
Sziasztok! Ezt a képet netről szedtem, ilyesmi csík jött elő az enyémen is. Mint mondtam pénteken voltam orvosnál, a korai vetélés is felvetődött, de engem a méhen kívülivel ijesztett meg. Tudom nem lehetek már így normál terhes, hiszen véreztem. Holnap veszek még tesztet, meg majd megyek vissza dokihoz. Fura, mert van néhány terhes tünetem, de gondolom csak a visszamaradt hormonok miatt.
Ez mai nem első pisiből, még ki sem száradt és így is elég látványos élőben. Telefonról töltöttem fel, azon keresztül nézve is pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!