Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezen láttok halványan második...

Ezen láttok halványan második csíkot?

Figyelt kérdés

[link]

Köszönöm bármit is válaszolsz!

2014. ápr. 20. 18:41
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Sajnos a kép nem adja vissza milyen élőben. Ezt már nem is halványnak nevezném, de mindegy is, majd az orvos véleményére vagyok kíváncsi. Remélem jó helyen van és egészséges babám fog születni.
2014. ápr. 22. 12:46
 22/33 anonim ***** válasza:
Remélem én is, szívből kívánom :)
2014. ápr. 22. 12:58
 23/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Doki után jelentkezem.
2014. ápr. 22. 14:39
 24/33 anonim ***** válasza:

Drukkolok neked!

Nem tudom hàny napja foganhatott a baba?(ugy ertem nem várt verzes elotti egyuttlettol számítva)

Mert,ha nem középidoben akkor siman lehet meg halvany a teszted,sőt van akinek 5-6hetesen sem tul eros.

Remelem jo híreket kapsz!

Ez a mai teszted amugy szerintem nem kifejezetten halvany,nekem volt ennél sokkal halványabb is!

2014. ápr. 22. 16:24
 25/33 anonim ***** válasza:
*nem tudod- bocsánat leírtam
2014. ápr. 22. 16:25
 26/33 A kérdező kommentje:
Igazából elég sűrűn együtt voltunk. Úgy a 21-22.-ik ciklusnapomon volt egy hőleesésem, illetve görcsölt a petefészkem. Akkor gondolkodtam is nem-e 2x van peteérésem. Komolyan nem tudom mit gondoljak. Annyira izgulok! Az volt még a fura, hogy a vérzés reggelén is 37,1 volt az ébredési hőm, azóta nem is mértem.
2014. ápr. 22. 16:43
 27/33 anonim ***** válasza:

Ez már tényleg pozi, igaz halvány, de látszik. Szurkolok, viszont a vérzés nem túl jó jel. Bízunk a legjobbakban!

Írj majd doki után mindenképpen!

2014. ápr. 22. 18:58
 28/33 anonim ***** válasza:

24-es vagyok.

Van aki mèg vérzik a nem várt napja körül,pedig babàs.

Bár nem voltam ilyen helyzetben,de ahogy leírtad ez nem volt normális menstruació,így ez is egyik jele lehet a terhességnek.

Az jó,hogy elmúlt,ès azóta nem vèrzel,se nem barnàzol.

Ahogy leírtad siman lehet,hogy ciklus végèn jött ossze,es a multkor azert nem latszodott semmi.

Írjal feltétlenül,nagyon szorítok neked!

2014. ápr. 22. 19:54
 29/33 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen lett száradás után.

Nagyon izgulok, holnap megyek orvoshoz. Majd írok mi volt.

Köszönöm mindenkinek!

2014. ápr. 22. 22:28
 30/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Na, mi volt a dokinál?

2014. ápr. 25. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!