11/48 anonim válasza:
Nem telefonon nézem, hanem nagy monitoron. És nincs ott semmi. Sajnálom. Pár nap (nem óra) múlva próbálkozz újra, ha te pozitívnak nézed.
12/48 anonim válasza:
Azért ne írjuk már azt,hogy ez egy pozitív teszt!A képen nincs második csík,ezen itt nem látszik semmi.Azonban lehet,hogy a kérdezőnek élőben tényleg ott van a második csík is!De mivel már 2 napja késik,nincs minden veszve!Szorítok,hogy pozitív legyen!
13/48 anonim válasza:
Le lehet pontozni, de Én látom a 2. csíkot. Ha rákattintotok a képre akkor nagyítva meg lehet nézni.
Kedves kérdező. Tesztelj 2-3 nap múlva és kérlek írd meg az eredményt. Mert Én nem szoktam odaképzelni semmiféle 2. csíkot..megmondom ha nega...de ezen egyértelműen van 2. csík:)
14/48 anonim válasza:
Tény,hogy messziről van fényképezve,de Én tabletról vagyok...felnagyítottam és halványan látom a második csíkot..!
16/48 anonim válasza:
Ez pozitív lesz szerintem is :) 2 nap és erős lesz! Legalábbis drukkolok,hogy így legyen!
17/48 anonim válasza:
szinte biztos hogy holnap elsőből pozi lesz, de szokd már meg hogy felesleges ide bármit is felrakni :D a másik teszted is lehetett éppenséggel pozitív, csak lehet hogy elment a baba. Drukkolok, hogy minden rendben legyen! :)
18/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, kaptátok a zöld kezet.Utolsó, nem tudom milyen előzőre gondolsz de én most tettem fel először terhességi tesztről képet.... Egyébként holnap reggel újra tesztelek, reggeli első pisiből.Mindenképpen írok mi lett.
2014. jún. 5. 19:18
19/48 anonim válasza:
Ezt en is pozinak mondanam kinagyitottam es egybol meglattam a masodokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!