Ti láttok második csíkot?
21/48 A kérdező kommentje:
Igen teszteltem, itt az eredmény. ....és igen kicsit kamuztam mert nem akartam hogy mindenki lehurrogjon, hogy hamar tesztelek.Viszont már volt 2 korai spontán vetélésem, és van 2 gyerkőcöm akik nagy kedvenc játéka, hogy a hasamon ugráljanak. Úgy gondoltam, hogy ha minél hamarabb megtudom, jobban oda tudok figyelni magamra, nehogy megint elmenjen a baba. Az első tesztet 6 nappal a nemvárt előtt csináltam meg.Jövőhét kedden kellene megjönnie, de úgy tűnik nem fog :)
[link]
[link]
2014. jún. 6. 08:36
Én csak azt nem értem, hogy a második csíknak nem színesnek kellene lenni? Mert ezen színes második nincs, csak látható a fehér csík, ami textúrájában eltér, aminek elkéne színeződni, de nem színes. Milyen terhességi tesztek vannak már bazki?
2014. jún. 6. 10:49
Hmmm...nem tudom...én ezt sem mondanám egyértelműen pozitívnak....
2014. jún. 6. 10:57
25/48 A kérdező kommentje:
Én rózsaszínűnek látom élőben, meg a férjem is.Majd 3-4 nap múlva ismétlek és felrakom azt is.A képeken tényleg nem olyan mint élőben.Biztos gondoljátok, hogy odaképzelem.... :)Volt már hogy odaképzeltem, de ez most teljesen más színben, és a tegnapitól erősebb is, nem sokkal de erősebb.Na jól van nem bizonygatok én... :D Majd 3-4 nap és erősebb lesz remélem. Addig is mindenkinek szép napot, kellemes hétvégét! :)
Gratulálok! Vigyázz magatokra :) kellemes pihenést a hosszú hétvegére :)
2014. jún. 6. 17:09
Ezek one stepek ha jól látom. Reméljük tényleg hcg csíkok. Nálam az ilyen halvány csíkok terhesség nélkül is kijöttek ezen a fajta teszten. Drukkolok!
2014. jún. 6. 20:55
Képen tényleg fehérnek tűnik.
2014. jún. 7. 08:09
16 os voltam.
Figyi,ha ennyivel mensi előtt vagy,miért nem próbálsz inkább egy 10es tesztet? Vagy a képen az? Ha igen akkor jó,viszont ha 25 ös akkor még 10.dpon nem igen mutathatná,legalábbis elég ritka. Facelle az hamarabb kimutatta nekem,de xepil,mensi napján lett csak pozi,bár elég látványosan.
10 est próbálj meg,ha ez nem az :)
Drukkolok!
2014. jún. 7. 08:35
30/48 A kérdező kommentje:
10-es a teszt one step a márkája.
Kapcsolódó kérdések: