1/48 anonim válasza:
nagyon messzi a kép, az elsőre rávágtam,hogy negatív de a negtaívba áttett képen , mintha lenne ott valami, de leeht,hogy csak odalátom. Te élőben biztosan jobban látod, te mit látsz?
3/48 anonim válasza:
Bocsi, de én csak egy csíkot látok. Szerintem ez egyértelműen negatív.
4/48 anonim válasza:
Csinálj egy közelebbi képet a tesztről.Ha van is csík így nem lehet látni..Mondjuk én telefonról nézem,így lehetetlen megmondani.
5/48 anonim válasza:
Én látok valamit mindkét képen kinagyítva, de valóban nagyon messzi a kép.
6/48 anonim válasza:
negatívba téve is az látszik, hogy negatív. Akkor világos csík lenne negatívban, ha csak kicsit is elszíneződött volna.
Nem kell két centiről nézni a pozitív tesztet. Ez negatív. Semmi nincs ott.
7/48 anonim válasza:
mindkettő pozitív. ott van a negatívon is a csík.
8/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, elég változatosak!Természetes fénynél szabad szemmel én látok egy halvány rózsaszín csíkot, olyan vastag mint a másik vonal.Negatívba is látom a másodikat.Gondolom telefonon tényleg nem látszik tisztán.Csak már volt egy néhány negatív tesztem amiket beképzeltem pozitívnak.Egyébként 2 napja késik és délelőtti vizeletből van.Holnap csinálok első pisiből aztán írok és felteszem annak a tesztnek képét is.
2014. jún. 5. 11:44
9/48 anonim válasza:
Ezek negatívnak tűnnek, de ha meg késik, akkor már sokkal erősebb vonalnak kéne ott lenni annál, hogy vadászni kéne rá. De lehet, hogy később fogant. ha sikerült mégis akkor gratula :)
10/48 anonim válasza:
Én látom amit te látsz, szerintem ez pozitív lesz rendesen 1-2 nap múlva, drukkolok! Főleg ha ez x-epil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!