Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti láttok második csíkot?

Ti láttok második csíkot?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. jún. 5. 11:04
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Csináltál azóta új tesztet?
2014. jún. 8. 07:21
 32/48 A kérdező kommentje:
Holnap reggel fogok csinálni újra, remélem tényleg erősebb lesz.Semmi tünetem nincs kivéve az, hogy menszesz görcsölés helyett (ami ilyenkor már szokott lenni) csak hasfeszülés van.Tegnap előtt este már nem tudtam csinálni felüléseket, mert nagyon kellemetlen volt.... nem kockáztatok inkább hanyagolom a tornát, vagy ha ténylegesen kiderül hogy baba van a pocakban, nézek kismama tornát.
2014. jún. 8. 08:58
 33/48 anonim ***** válasza:
En is drukkolok :)
2014. jún. 8. 09:23
 34/48 anonim ***** válasza:

[link]

Én írtam hogy nekem terhesség nélkül is volt rajta halvány rózsaszín csík, ilyenek voltak és egyből kijöttek.

2014. jún. 8. 11:03
 35/48 A kérdező kommentje:
Hű, ezekre tényleg pozitívot mondtam volna.Az én tesztjeim is hasonlóak.Nem lehet, hogy akkor neked elment a baba? Nekem volt sajnos korai spontán vetélésem, akkor teszteltem ilyen halványat(mint most is).Rá sajnos két napra elkezdtem vérezni és akkor mondta a doki, hogy korai vetélés volt.Azt mondta, ha nem csinálok tesztet, valószínű azt hittem volna, hogy megjött.
2014. jún. 8. 12:52
 36/48 anonim ***** válasza:

[link]

Megtaláltam a képet, így nézett ki 3 percen belül. Én is azt hittem pozitív, főleg hogy nem is egy teszt lett ilyen. A tesztek után 3 nappal voltam vérvételen, 0,6 alatt volt a HCG, szóval nem hinném hogy terhes voltam. Én ezért sem hiszek már a halvány csíkoknak. :(

2014. jún. 8. 13:42
 37/48 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Persze, hogy én is a türelmetlen nők közé tartozom, így ma délután teszteltem újra(ha már van itthon 2 teszt miért is ne lőném el az egyiket :D )

(Sajnos ennél élesebb képet nem tudok csinálni)

Az eredmény:

[link]

[link]

2014. jún. 8. 23:22
 38/48 A kérdező kommentje:
Én úgy látom egyre erősödik....remélem jövőhéten már tényleg 2 erős rózsaszín vonal lesz.... :)
2014. jún. 8. 23:26
 39/48 anonim ***** válasza:
ezen jól látni a 2 csíkot.erősödik persze!!
2014. jún. 9. 04:57
 40/48 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a helyzet? Teszteltél? Nagyon kíváncsi vagyok! Én linkeltem be a tesztjeimet... Szorítok neked nagyon!
2014. jún. 10. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!