Mikor érezted már azt, hogy szánalmas amit csinálsz? Mik voltak a legdurvább dolgok amiket megcsináltál miközben teltek a hónapok sikertelenül?
Mi pont egy éve már nem védekezünk, baba sehol... :(((
Ez a 29.-ik napom, tesztemen egy halványka csík, de valószínűleg csak én képzelem azt is... Ilyenkor már rendes csíknak kellene lenni, én meg csak nézem, nézem hátha mégis csak pozitív lesz, de persze hogy nem lesz az...
Már nem tudok semmi másra koncentrálni, a munkahelyemre is undorral megyek be, pedig valamikor még nagyon szerettem.
Volt olyan hónap, hogy vagy 50 tesztet használtam el, hátha ott lesz az a csík!
Már belebetegedtem úgy érzem. Hogyan tovább?
Ti mennyire voltatok mélyponton és hogyan léptetek túl rajta????
Mi az ami még belefér, és mi az amikor már beteges?
Nagyon kedves vagy! Ma reggeli facelle tesztem is halvány, de egyértelmű kétcsíkos. Annyira izgulok hogy végre minden rendben legyen.
Kívánok Mindenkinek kitartást, remélem Mindenki álma teljesül hamarosan!
Több mint 3 év elteltével sincs babám... :(
Utoljára februárban vetéltem el, az okot nem találták meg, pedig mindenféle kivizsgáláson voltunk. Volt már 4 inszeminációnk is, egyszer sem sikerült.
Nem is tudom hogy keveredtem ide vissza, csak azt akartam írni FELADTAM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!