Júniusban teherbe estem, de a 7. héten a babafejlődése abba maradt. Júliusban orvosi beavatkozás nélkül vetéltem el. Azóta próbálkozunk egyenlőre sikertelenül. Az orvosom azt mondta ne aggódjak még fiatal vagyok. Nektek mi vált be?
Az idő!
Nekem a 2.babam 1ev utan sikerült,az elso azonnal!mindent próbáltam,de hónapról hónapra nem sikerült..Aztan a 12.honapban!
Türelem!!bar tudom ilyenkor nehez...
Az első baba a 2. hónapban összejött, de 8 hetesen missed ab lett sajnos.
A másodikra kerek egy évet vártunk. Fél év után mentünk vizsgálatokra, addigra veszítettük el a türelmünket és kiderült, hogy minden rendben velünk. Méhpempőt, e-vitamint is szedtünk, jókor voltunk együtt és így is csak egy év után sikerült. nekem is azt mondta az orvos, hogy egészséges pároknál is csak 20-30 százalék az esély, még akkor is ha épp jókor vannak együtt, úgyhogy egy titka van: ha kiderült, hogy egészségesek vagyunk, akkor csak türelmesnek kell lenni.
Nekem az endokrinológiai kivizsgálás vált be:-) mert kiderült, hogy mi a problémám, és kezeltük:-)
De ha tudjátok, hogy nincs hormon-anyagcsere-sperma gond, akkor muszáj türelmesnek lennetek.
Ha viszont ezt nem tudhatjátok, akkor meg szerintem nem érdemes ezzel várni, mert csak megy az idő, inkább érdemes akár magánban is (Pesten pl.: MensMentis ) elmenni, hisz csak egy vérvétel az egész.
Mi spermavizsgálaton a Czeizel féle CSaládtervezési??? központban voltunk ötezer forintért asszem, szóval az sem volt egy nagy költség azért, hogy kiderüljön a férjem o.k., én vagyok a problémás.
SOK SIKERT, Türelmet, kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!