Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor érezted már azt, hogy...

Mikor érezted már azt, hogy szánalmas amit csinálsz? Mik voltak a legdurvább dolgok amiket megcsináltál miközben teltek a hónapok sikertelenül?

Figyelt kérdés

Mi pont egy éve már nem védekezünk, baba sehol... :(((

Ez a 29.-ik napom, tesztemen egy halványka csík, de valószínűleg csak én képzelem azt is... Ilyenkor már rendes csíknak kellene lenni, én meg csak nézem, nézem hátha mégis csak pozitív lesz, de persze hogy nem lesz az...

Már nem tudok semmi másra koncentrálni, a munkahelyemre is undorral megyek be, pedig valamikor még nagyon szerettem.

Volt olyan hónap, hogy vagy 50 tesztet használtam el, hátha ott lesz az a csík!

Már belebetegedtem úgy érzem. Hogyan tovább?

Ti mennyire voltatok mélyponton és hogyan léptetek túl rajta????

Mi az ami még belefér, és mi az amikor már beteges?

2014. máj. 16. 16:14
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:

Hasonló volt már máskor is, igaz nem ez a fajta teszt volt. Ez most akciós volt a patikában ezért vettem ilyet. Ha hétvégén nem jönne meg amit persze kétlek, akkor megcsinálom a másikat. Arra gondoltam a férjemet elküldöm andrológiára, én pedig felkeresek egy endokrinológust.

Lehet pszichológushoz sem ártana elmennem, tényleg sok beteges dolgot csináltam az elmúlt egy évben...

2014. máj. 16. 17:52
 22/55 anonim ***** válasza:
100%

Én figyeltem a peteérést ovuteszttel, szedtem E-vitamint, terhesvitamint, barátcserjét, és ittam a cickafark-palástfű teát. És igen persze voltak időzített együttlétek is.

Én már ezek miatt is úgy éreztem kicsit, hogy túlzásba esek, rágörcsölök. De nem tudtam változtatni.

Teszteléssel viszont mindig megvártam, hogy pár napot késsen a mensi, sosem teszteltem korán. 2 alkalommal volt ilyen, hogy késett, első alkalommal negatív lett a teszt, és aztán 1 hetes késéssel meg is jött; második alkalommal viszont már szerencsére baba miatt nem jött meg. Az volt a 7. hónap, a köv. hónapban kezdtük volna a kivizsgálásokat. Nem akartam tovább várni, mert már 33 leszek...

Nem tudom, te mennyi idős vagy, de 1 év sikertelenség után én mindenképp belekezdenék a kivizsgálásba. Hátha már egy vérvételből kiderül, mi lehet a gond, és hamar orvosolni lehet. Ne várj tovább. Ha minden rendben lesz a vizsgálatokon, akkor legalább megnyugszol, ha meg találnak valamit, akkor meg megmondják hogy hogyan tovább, mi a teendő. Drukkolok neked, és nyugi!!! Ne idegeskedj, lesz babád hamarosan! Addig is próbáljatok meg a pároddal mindenféle programokat szervezni, kiránduljatok, kapcsolódjatok ki, úgyis jön a nyár, ne depizz! Minél előbb megnyugszol kicsit, annál hamarabb jön majd a baba, meglátod!

2014. máj. 16. 18:14
 23/55 A kérdező kommentje:

Ezeket is mind kipróbáltam. :)

Amúgy én is 30 elmúltam már, talán ezért is vagyok türelmetlen. A férjem mindig azzal próbál vigasztalni, hogy majd jön a baba ha akar. Persze már szóvá tettem neki ezt, azóta nem mondja.

Minden új ciklusban elhatározom magam nem görcsölök rajta, de a végére mindig ugyanez lesz. El sem tudom képzelni mit érezhet az aki már több éve vár... Én azt úgy érzem nem bírnám ki.

2014. máj. 16. 18:26
 24/55 anonim ***** válasza:

Januárban 6. hónapban elvesztettük a kislányunkat. Első baba lett volna. Aztán jöttek különböző kivizsgálások, és a dokim is mondta, hogy május előtt ne próbálkozzunk.

Szóval a jövő héten lesz ovum, és azt hiszem túlgörcsölöm a dolgot. Az első babánál nem trükköztem semmit, még az ovumat sem figyeltem, és 5 hónap után összejött.

Most meg úgy vagyok, hogy ha most azonnal nem jön össze, akkor megőrülök! Még egy hónap várakozást nem bítok ki lelkileg!

Ma is bementem a városban, és olyan érzésem volt, hogy minden 20-40 közötti nő terhes! Ennyi pocakot a szülészeten sem láttam!

Szóval méhpempő, hőmérőzés, anyámkínja, minden!

tudom, hogy egy kicsit off, mert nem várok évek óta babára, de én is kicsit már kezdek túl lőni a célon.

2014. máj. 16. 19:14
 25/55 anonim ***** válasza:
Ezek a tesztek halvány pozik. Nézess progeszteront meg csináltass egy immunológiai kivizsgálást.
2014. máj. 16. 19:25
 26/55 A kérdező kommentje:

Jajj szegény!!! Elveszíteni egy babát... :(((

A Te eseted nem szánalmas egyáltalán! Kívánom Neked minél előbb kezedben tarthasd az egészséges babád! És még én vagyok depis...

2014. máj. 16. 19:25
 27/55 A kérdező kommentje:
Ez ugyanaz a teszt, most "csak" egyet csináltam. Talán még egyszer nem esek abba a hibába, hogy megszállottan tesztelek...
2014. máj. 16. 19:28
 28/55 anonim ***** válasza:
40%
az nem HCG csik. ez pont a végénél van, a HCG csik közelebb lenne a kontroll csikhoz. ez csak attól van hogy ott a vége a teszt területnek és ott szivódik fel a fölös vizelet. Ezek nem halvány pozitív tezstek.
2014. máj. 16. 19:29
 29/55 A kérdező kommentje:
Utolsó! Én nem mondtam hogy HCG csík, de Te szerintem nem is látod azt a halvány csíkot, mert az nem a végénél van, hanem a tesztcsík helyén, pontosan ahogy írtad is, nem messzire a kontrollcsíktól. Tényleg halvány, szóval lehet a monitorodon tényleg nem is látszik. De ha látod, hanem attól még nem leszek kismama... :(((
2014. máj. 16. 19:39
 30/55 A kérdező kommentje:

Az előbb kimaradt egy szóköz, szóval helyesen:

Ha látod, ha nem...

2014. máj. 16. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!