Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor érezted már azt, hogy...

Mikor érezted már azt, hogy szánalmas amit csinálsz? Mik voltak a legdurvább dolgok amiket megcsináltál miközben teltek a hónapok sikertelenül?

Figyelt kérdés

Mi pont egy éve már nem védekezünk, baba sehol... :(((

Ez a 29.-ik napom, tesztemen egy halványka csík, de valószínűleg csak én képzelem azt is... Ilyenkor már rendes csíknak kellene lenni, én meg csak nézem, nézem hátha mégis csak pozitív lesz, de persze hogy nem lesz az...

Már nem tudok semmi másra koncentrálni, a munkahelyemre is undorral megyek be, pedig valamikor még nagyon szerettem.

Volt olyan hónap, hogy vagy 50 tesztet használtam el, hátha ott lesz az a csík!

Már belebetegedtem úgy érzem. Hogyan tovább?

Ti mennyire voltatok mélyponton és hogyan léptetek túl rajta????

Mi az ami még belefér, és mi az amikor már beteges?

2014. máj. 16. 16:14
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én csak annyit tudom mondani hogy együtt érzek veled, mi is egy évnél tartunk és már már én is beteges vagyok.

A 6-os válaszolóval meg egyet értek, olyan mint ha én írtam volna. Én is így érzek, nem szép dolog, de ez van, ezt hozza ki az emberből a sok sok sikertelenség. Én is mondtam már ilyeneket hogy meddő vagyok.....én is van hogy napokig sírok amikor megjön, sokszor vannak mélypontok.

2014. máj. 17. 09:48
 42/55 A kérdező kommentje:

Ma már a 30.-ik napon vagyok. Nem nagyon szokott csúszkálni, általában 28-29 naposak a ciklusaim. Egyszer amikor a barátcserjét (premens) próbáltam akkor 32 napos volt.

Most már csak folsavat szedek, néha egy szem E vitamint, nem iszok teákat sem.

2014. máj. 17. 14:33
 43/55 A kérdező kommentje:

Kitartást kívánok mindenkinek! Remélem mindannyian megkapjuk a gyermekünket! Akiknek meg már van, azoknak jó egészséget!

Köszönöm a sok kedvességet Tőletek! Ma már sokkal jobban érzem magam! :)

2014. máj. 17. 14:35
 44/55 anonim ***** válasza:
Igen, korábban én is azt mondtam, hogy 35 felett nem vállalnék gyereket, de amikor elérkezik ez a kor, és még nincs gyereked, akkor azt mondod hogy 40 felett nem vállalnál gyereket. Adja Isten, hogy minél hamarabb sikeretek legyen!!! Amúgy most 38 vagyok, és vállaljuk a következőt, ha összejön. Azért jelezz itt a héten, hogy mi lett, mert szerintem az a teszt pozitív!!! Nagyon drukkolok!
2014. máj. 17. 15:04
 45/55 A kérdező kommentje:

Igen, biztosan én is úgy gondolnám ahogyan Te, de most 30 évesen még ezt mondom. :)

Köszönöm a jó kívánságokat!

Még nem jött meg, gondolom pár nap és kiderül mi a helyzet. Írni fogok mindenféleképpen!

2014. máj. 17. 15:14
 46/55 anonim ***** válasza:

Szia!

Kibírtad tesztelés nélkül az elmúlt 2 napot? :) Van valami hír?

2014. máj. 19. 17:27
 47/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy! :) Most készülök tesztet venni munka után, de lehet felesleges. Ma reggel barna foltom volt, és fájdogál a hasam, lehet megjön. Igaz most furcsa, mert ha észreveszek egy foltot pár óra és elönt a ... érted... Szóval nem tudom most mi van, lehet csak hormonbajok. Veszek egy doboz xepilt, aztán majd látom mi lesz reggelig, ha más nem jó lesz máskor.
2014. máj. 19. 18:55
 48/55 anonim ***** válasza:
44-es vagyok, az lehet a beágyazódástól is, mármint a barna folt!!! Nagyon drukkolunk neked itt sokan!
2014. máj. 20. 09:04
 49/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkot, de úgy néz ki megjött. Végül is gondoltam ez lesz. Talán íratok fel progeszteront és ovuláció után szedni fogom, hátha segít majd. Biztos vagyok benne hogy elindult a folyamat. Nagyon kedvesek vagytok! :)
2014. máj. 20. 09:28
 50/55 A kérdező kommentje:

Ezt most teszteltem 12. dpo-n. Remélem végre jön a mi kis "Csodánk"!

[link]

2014. júl. 19. 17:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!