Mikor érezted már azt, hogy szánalmas amit csinálsz? Mik voltak a legdurvább dolgok amiket megcsináltál miközben teltek a hónapok sikertelenül?
Mi pont egy éve már nem védekezünk, baba sehol... :(((
Ez a 29.-ik napom, tesztemen egy halványka csík, de valószínűleg csak én képzelem azt is... Ilyenkor már rendes csíknak kellene lenni, én meg csak nézem, nézem hátha mégis csak pozitív lesz, de persze hogy nem lesz az...
Már nem tudok semmi másra koncentrálni, a munkahelyemre is undorral megyek be, pedig valamikor még nagyon szerettem.
Volt olyan hónap, hogy vagy 50 tesztet használtam el, hátha ott lesz az a csík!
Már belebetegedtem úgy érzem. Hogyan tovább?
Ti mennyire voltatok mélyponton és hogyan léptetek túl rajta????
Mi az ami még belefér, és mi az amikor már beteges?
Nekem a teso jott nehezebben ossze.elso baba elsőre,utana a masik 12honapra.Mi a 6.sikertelen hónap utan elmentünk teljes kivizsgalasokra,minden rendben volt.
Utana hagytam abban a gorcsolest,mert tudtam majd jönni fog..
Ovu tesztet használtam utana is,es igyekeztünk ovu korul mindig egyutt lenni.
Szerintem minél előbb menjetek el kivizsgalasokra,nincs mire varnotok tovább.
Biztosan könnyebb kész ugy a várakozás,hogy tudod mar rajta vagytok a jo úton,es segíteni fognak ha kell!
Felejtsél el most mindent :teszteket,hőmérőt,vitamint ..Tudom nehez,de hidd el kulonben teljesen kifogsz idegileg készülni!Sajat példámbol okulva mondom..en is ugy éreztem akkor fel ev utan,hogy becsavarodok teljesen:-(
A férjem nekem is sokat segített,foleg az optimizmusa es türelemre!
Ez a teszt intimed ugye?
Nekem is lett mar ilyen,ez nem halvany pozi szerintem,nekem is megjelent ilyen csik 5perc utan mégsem voltam terhes..es a progeszteronommal sem volt gond.
Sok sikert neked!
Kedves utolsó válaszoló! Milyen vizsgálataitok voltak? Jól értem még azóta is próbálkoztok?
Nem intimed teszt, hanem kék csík vagy mi a neve.
Aranyosak vagytok, köszönöm!
6 év?! Azt a... nagyon sok... 35 felett már nem hiszem hogy mernék vállalni, meg addigra meg is őrülnék azt gondolom.
Már nem bízok abban, hogy most sikerült volna, így várok. Ha meg megjön mint szokott leülök a férjemmel megbeszélni a dolgokat. Remélem a kivizsgálások eredményt hoznak és végre hozzánk is érkezik egy csoda baba!
Hú, én nagyon hamar kétségbe estem.
A sztorihoz hozzátartozik, hogy 2 hónapnyi együttjárás után terhes lettem. Adódtak gondok, nem is kicsik, a lényeg, hogy össze voltam törve lelkileg, nyugtatót szedtem, és nem hatott a fog.gátló. Mikor + lett a teszt, volt kétségbeesés, majd öröm. Aztán ré 1 héttel elment a baba...
Akkor már mind a ketten akartuk, de 3 hónapig várni kellett. Rögtön ovu teszttel kezdtem, és nagyon csalódott voltam, mikor megjött... 2 hónapig ment ez programozott szex, majd a napokig tartó levertség. A 3. hónapban sikerült.
Utána terveben volt a kistesó. Az 1. hónapban teszteltem egy halvány pozit. Majd 2 napra rá megjött... 2 nappal később szülinap, ahol az akkor 30 hetes terhes sógornőm is ott volt, mosolyogva, pocakot simizve... Majd felrobbantam, mert mindenhol kismama volt körülöttem... :/ 2 hónappal később megint halvány +, de akkor is megjött. Abban a hónapban szült sógornőm... Túltettem magam rajta, úgy voltam vele, hogy akkor egy gyerekünk lesz, nem lesz tesója. Rá 2 hónappal erős + lett a teszt.
Nehéz volt, de a végeredmény kárpótol.
31-és vagyok.
3.es 21napi vervetel,közép idős ultrahang,férjem sperma vizsgálata.igy kezdtük.
Nem,lehet rosszul fogalmaztam:a 12.honapban sikerült a baba,aki azota mar elmúlt 1eves.
Tesztelj azert ma ujra mégegyszer!
Sziasztok! Másfél órás tanakodás után megcsináltam a tesztet. Természetesen nagyon kár volt, hiszen semmivel sem lett másabb a tegnapinál... Így végül is már nincs kísértés a tesztelésre, mivel elfogyott.
Köszönöm a kedves szavakat, a biztatást! Egyszer csak eljön a mi időnk is!
22-es vagyok. Megnéztem a képeket a tesztedről. Én is látom a nagyon halvány csíkot. Nem ismerem ezt a tesztet, nem tudom, hogy szellemcsík-e, de nem szürkének látom a 2. csíkot. Az pedig azért lehet, hogy a mai is ugyanolyan, mert a HCG 2 naponta duplázódik a szervezetben. Tehát holnap vagy holnap után már erősödnie kellene.
Hányadik ciklusnapon vagy most, és hány napos szokott lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!