Ti így vállalnátok?
Figyelt kérdés
Van 2 gyerekem a volt férjemtől,most az élettársammal gondolkodunk rajta,hogy szeretnénk egy közös gyereket, a "gond",csak az,hogy 40 éves vagyok! Nem vagyok túl öreg hozzá? Az apuka külföldön dolgozik,havonta 600 ezret keres,én meg 150-et itthon,szóval az anyagi háttér biztosítva van! Szerintetek vállaljak be még egy gyereket? 40/N2014. ápr. 29. 15:12
11/18 anonim válasza:
A gyerek apa kapcsolat nem igazán lesz szoros....meg a gyerek sem ugy fogja megismerni ahogy cseperedik, mintha minden este hazajönne és látná, hallaná....Én igy nem vállalnám be, a kort nézve viszont még bevállalnám 40 évesen
12/18 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan, bár valóban nagyobb a kockázat, de szerintem még pont belefér.Több vizsgálaton kell átesni, és lehet, hogy már nem olyan türelmes az ember, de szerintem ok-s a dolog. Egy ismerősömnek most 3 éves a kislánya, a férje már a gyermek születése előtt külföldön dolgozott, és még mindig kénytelen kinn dolgozni, mivel a házuk még nem készült el. Ő is ritkán tud hazajönni, valóban sok mindenről lemarad, de egy összetartó családnál, ahol megfelelő bizalom, és kommunikáció van, ott az ideiglenes távollét nem okozhat gondot. Nem a ti szégyenetek, hogy erre kényszerültettek a megélhetés miatt. Sok sikert!
13/18 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vágj bele, ha a korod miatt nem aggódsz. Az én férjem katona, van 2 gyerekünk ( 2,5 éves lány, 1 éves fiú). Eddig már 2x volt kint fél évig misszióban, idén nyáron megy harmadszor. Sokan hülyének néznek, és nem hiszik el, hogy lehet normális családi életet teremteni egy gyereknek (vagy többnek) úgy, hogy az apa nincsen minden nap otthon. Nem attól lesz boldog és kiegyensúlyozott egy kapcsolat, hogy a szülők minden este otthon vannak....De ezt sokan nem értik meg és nem is képesek átlátni, ahogy az előző kommentekből kiderül. Szerintem ezt saját magadnak kell érezned; ha a szíved azt súgja, jó döntés, akkor ne habozzatok. Ja, és én egyáltalán nem bántam meg semmit és simán vállalnék harmadikat, akár úgy is, hogy szülésnél és utána nincs mellettem. :)
14/18 anonim válasza:
Egy ismerősöm 53 évesen szült! Szerintem ha jönni akar, akkor hadd jöjjön!
15/18 anonim válasza:
13-as nem értem miért pontoztak le,én tudom miről beszélsz!én férjem igaz nem katona,de sokat van távol,tavaly nyáron 2 hétig is elvolt,én meg itthon a 2 gyerekkel.De amúgy 2 melóhelye van,az egyik éjszakás.
Mi is harmonikusan élünk,a gyerekek tökre megszokták ezt a felállást,mikor apa itthon van akkor sok a közös program(fagyizás,kirándulás a környéken,focizás).Bár rán is sokan furán néznek,hogy normálisak vagyunk-e...:)
bocsi az off-ért
16/18 anonim válasza:
Azért pontozták le, mert sokan el sem tudnak képzelni más véleményt, mint amit ők képviselnek. Sajnálom őket, mert így egy folytonos harc lehet az életük, főleg önmagukkal. Én ezt az egész pontozgatást hülyeségnek tartom, itt nincsenek rossz válaszok, csak más vélemények, más tapasztalatok. A kérdező is gondolom elolvassa mindenki válaszát, így más nézőpontokat is megismerhet, ez segíti a döntésben, erről szól/szólna az egész. Bocs az offért.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek zöld pacsit nyomok:) Jöhetnek még válaszok!
2014. ápr. 29. 19:31
18/18 anonim válasza:
Kérdező attol szültél,és összejött a baba?Fiatal vagy nem vagy idős nem vagy öreg terhesnek leni,szüléshez is jo korban vagy.rossz emberkekel ne foglakozz.válaljál amennyit csak akarsz 50 éves korodig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!