Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti vállalnátok azért több...

Ti vállalnátok azért több gyereket, hogy talán összejön a "vágyott" nem?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 10:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én nem. Megelégednék olyan nemüvel, amilyen éppen jön. Nem vállalnék csak emiatt 2-3 gyerekkel többet a tervezettnél.
2014. ápr. 15. 10:22
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Nem. Pont a szomszédék rá a példa, Lányt akartak, 'na majd a következő alapon'...3 fiuk lett, és azokat sem tudják etetni rendesen. Így feladták.
2014. ápr. 15. 10:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. ápr. 15. 10:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Két fiam van, másodjára nagyon vágytunk kislányra, de nem úgy alakult. Ha valaki borítékolná, hogy tuti kislány lenne a harmadik, akkor lehet, hogy belevágnánk, de még az sem biztos. Alapjában véve nagyon szeretnénk egy harmadik babát, de úgy látjuk, hogy anyagilag ez a kettő épp elég. De csak azért, hogy hátha kislány, azért nem vállaljuk be. Boldogok vagyunk, hogy két egészséges gyönyörű gyermekünk van, akiknek talán majdnem mindent meg tudunk adni. Persze az is igaz, hogyha a második kislány lett volna, talán fel sem nagyon merül egy harmadik gondolata, vagy legalábbis könnyebben "lemondunk" róla. Remélem azért érthető a lényeg az összevisszaságban... :)
2014. ápr. 15. 10:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha gondolkodtok, hogy legyen-e még gyerek, akkor érthető, ha nyom a latban, hogy hátha most... De ha amúgy nem vállalnátok még egy fiút/lányt, akkor ne vállaljátok.

Egyébként nekem egy fiú, egy lány, és baromira nem értem ezt a "nekem csak lány kell/fiú kell" felfogást.

Az elmúlt tíz évben nem láttam akkora különbséget, legfeljebb pelenkázásnál. :)

2014. ápr. 15. 10:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem 3 azonos nemű gyermekem van.

Szeretnénk egy 4.babàt is,de nem azért,mert hatha most!

A kapcsolatunk elejèn megbeszéltük,hogy ennyi gyermeket szeretnénk,remêlem megadatik.

Hozzà teszem nagyon jó anyagi körülmények között élünk,fiatalok,ès egészségesek vagyunk hâla Istennek!Nagy család vesz minket körül,akik mindenben támogatnak.

Ha mindezek a feltételek nem lennének,valószínű 2gyermeknèl nem vállaltunk volna többet!

2014. ápr. 15. 10:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem. Elsőre lányra számítottunk, fiú lett. Imádjuk. Másodjára már nem is mertem lányra számítani, hát az lett. Őt is imádjuk. Ha mindkettő azonos nemű lenne, akkor sem azért vállalnánk harmadikat, hogy más nemű is legyen. De nekünk meg mindenki azt mondja, hogy minek harmadik, mikor úgyis mindkét nemű gyerekünk van.
2014. ápr. 15. 10:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Én nem.
2014. ápr. 15. 10:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem. 2 lányunk van, bőven elég, sőt 1-1 rossz napon úgy érzem még sok is a 2 kicsi. Szó van róla, hogy majd talán 5-6 év múlva lehet kéne még egy baba, de nem azért, mert hátha fiú lesz. :)

Férjem keresztszülei úgy voltak vele, hogy addig csinálják, amíg fiú nem lesz. Na az 5. az lett. :) Bár ők megengedhették ezt a gyermeklétszámot anyagilag is.

2014. ápr. 15. 10:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Én nem. Kettőnél többet semmiképp nem szeretnék.

De tudok egy példát. Anyuka nem dolgozik, sose nem is dolgozott. Lett két fiuk, apuka gürcöl egész nap, de anyuka addig rágta az apa fülét, hogy legyen még egy gyerek, míg belement az apuka. nem titkolta a nő, hogy azért akarta a 3.at, mert eddig nem sikerült a lány. Na, bumm, harmadszorra is fiuk lesz. nem tudom, hogy anyuka belenyugszik-e...

2014. ápr. 15. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!