Vállalnátok 3. apától 3. babát?
Figyelt kérdés
Minõsítés nem érdekel, csak válaszok a kérdésemre. Neki már nagy lánya van, nekem két kisfiam. Nagy a szerelem 2 éve, mindketten szeretnénk közöset is. Van értelme?2013. dec. 17. 15:34
1/9 anonim válasza:
Ezt csak ti tudjátok eldönteni. De ha biztosnak érzed a kapcsolatodat és megvan az anyagi háttér akkor miért ne?
Sok szerencsét a babához
2/9 anonim válasza:
2 év után nem.
2-3 év együtt élés és házasság után igen.
4/9 anonim válasza:
Nem valószínű, bár az ismerősi körömben van olyan, ami működik.
5/9 anonim válasza:
Én nem vállalnék. De ha mindketten szeretnétek, akkor kár kérdezni, vállaljátok!
7/9 anonim válasza:
Én most a saját helyzetemben azt gondolom, hogy ha valami miatt a házasságunknak vége lenne, akkor én már nem szülnék több gyereket, tehát már 2. apának sem 2. gyereket. Persze az élet produkál érdekes dolgokat.
8/9 anonim válasza:
Én nem vállalnék.De van 2 ismerősöm akinek 5-5 gyereke van 3-3 apától.(nem kisebbségi egyik sem)
9/9 anonim válasza:
Ha mindketten akarjátok, miért ne?
Persze mérlegelni kell azt is, hogy a ti családotokban most is 3 gyerek van, hiszen a nagylány is az apja gyereke, akkor is, ha nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!