Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállalnátok úgy 2. gyereket,...

Vállalnátok úgy 2. gyereket, hogy a férjetek nem segít semmiben, nem foglalkozik a meglévővel?

Figyelt kérdés
Tehát ha vállalom, akkor úgy hogy lényegében egyedül nevelek 2 gyereket.
2013. jún. 7. 09:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha az apja nem foglalkozik a gyerekkel, úgy nem vállalnék 2.-at.
2013. jún. 7. 09:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem.
2013. jún. 7. 09:02
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Ez attól függ.

Nekem van olyan ismerősöm, akinek baromi sok munkája van de szereti a feleségét és a gyerekét.

A másik amikor rendes munkaidőben dolgozik valaki és hazamegy és "leszarja" a gyereket, feleségét....

Na az utóbbi esetben nem vállalnék!

2013. jún. 7. 09:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem!
2013. jún. 7. 09:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez nem kérdés: NEM!
2013. jún. 7. 09:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetértek a 3. válaszolóval! Ha megtehetné az apa, hogy foglalkozik a nagyobbikkal, de még sem teszi akkor nem.

De ha a munka rendje miatt nem teszi és mondjuk állandóan fáradt, és mind a ketten szeretnétek 2.-at akkor én bevállalnám!

Amúgy sógornőm is ezen gondolkozik!

2013. jún. 7. 10:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell érezni, hogy mennyire szeretnéd a második gyereket, és hogy mennyire bírnád azt, hogy egyedül kell velük törődnöd. És amit az előttem lévők írtak, az sem mindegy (hogy miért nem segít az apuka).

Én csak azt tudom írni, hogy én mit tennék a helyedben: tuti nem vállalnék még egy gyereket! Nekem nem lenne "erőm", türelmem arra, hogy egyedül neveljem őket.

2013. jún. 7. 11:26
 8/8 anonim ***** válasza:

"Ha megtehetné az apa, hogy foglalkozik a nagyobbikkal, de még sem teszi akkor nem.

De ha a munka rendje miatt nem teszi és mondjuk állandóan fáradt, és mind a ketten szeretnétek 2.-at akkor én bevállalnám"

Ez a véleményem nekem is. Bár azért az utóbbi esetben is meggondolandó, hogy te hogy bírnád.

2013. jún. 7. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!