Ki nem várja egy hét múlva?
Figyelt kérdés
04.22.-re2014. ápr. 15. 11:17
21/59 Maya715 válasza:
Én minden hónapban így vagyok és már annyi mindent kipróbáltam bízom benne,hogy sikerül végre.Bár minden órában azt hiszem,hogy most jön meg.De addig van remény amíg nem jön meg.Ha pedig megjön akkor azt leírni nem lehet milyen csalódott leszek de ezt szerintem nem kell leírnom vagyunk itt egy páran akik már tudják miről veszélek.
22/59 anonim válasza:
Hát igen most én is magam alatt vagyok, nem kicsit... Csak azt nem értem, azoknak az embereknek hogy jön össze a baba, akik megszakítással "védekeznek" de nem akarnak gyereket, aki meg akar, annak nem jön?
23/59 Maya715 válasza:
Úgy jön nekik tutira össze,hogy nem görcsölnek rá mint ahogy már mi tesszük.Mert nekünk hiába is tagadnánk akkor is ott motoszkál a fejünkben "akció"közben is.Nekem is nagyon fáj a hasam úgyhogy lehet nekem sem jött össze ez a hónap:(.
24/59 anonim válasza:
Én 25-re nem várom. Eddig semmi tünet.
25/59 anonim válasza:
Majd írd meg, megjött e! Remélem sikerül Neked. :)
26/59 Maya715 válasza:
Én nekem már 2napot késik szerencsére tesztelni holnap reggel fogok addig nem.
27/59 anonim válasza:
kíváncsian várom!!! :D Remélem Neked összejött!
28/59 A kérdező kommentje:
Nekem megjött :-(
2014. ápr. 22. 16:53
29/59 Maya715 válasza:
Nagyon sajnálom kedves kérdező akkor neked pont a napján jött meg?Neem már késik bizakodok.
30/59 A kérdező kommentje:
Igen pont a napján úgy ahogy kell.Remélem te sikeres leszel,drukkolok!
2014. ápr. 22. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!