Ki nem várja 04.10-re?
Én! :)
Csütörtök reggel fogok tesztelni. Nekünk 3. hónap.
Annyira szeretném!
Megy a drukk neked is! (Lea)
Sziasztok,
Én 11-re nem várom.. ez a sokadik hónapunk (kb 2 év...) remélem ezúttal sikerrel járunk..
Meg ya drukk mindenkinek! :)
Sziasztok!
Kedves kérdező, Veled mi újság? Hogy érzed magad?
Vannak terhes tüneteid? És meszisek? Remélem csíkosodunk!
Nekem ma délután volt egy pár elég erős hasszurkám... De próbálok pozitívan hozzáállni, remélem nem fog megjönni!
Én csütörtök reggel tesztelek. Ti mikor?
(Lea)
Sziasztok,
Persze hogy voltunk má dokinál. Inszeminációval próbálkozunk 5. alkalommal. Annak az eredménye fog pénteken kiderülni.
Sziasztok!
Reggel teszteltem, nem bírtam ki, de sajnos megint ugyanolyan halvány pozitív lett, mint 5 napja, pedig biztos erősödnie kellett volna már. De amíg nem jön meg, addig van esélyünk!
Én is görcsölgettem tegnap délután többször is, általában ilyenkor másnap megjön. Viszont mára elmúltak a görcsök és nem jött meg. Biztató, csak legyen már valami, mert idegörlő ez a várakozás! Még van egy tesztem, 2 nap múlva fogom ellőni, ha nem jön meg addig.
Nálatok mizu?
(Lea)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!