Ki nem várja 04.10-re?
Figyelt kérdés
Lányok! Van valaki rajtam kívül , aki nem várja április 10-re a menszit? nekünk ez a második próbálkozós hónapunk, remélem sikerült :-)2014. ápr. 7. 15:34
11/15 A kérdező kommentje:
Lea!Szuper!Azt mondják a halvány pozi is pozitív :-)A tesztek infojában is benne van,hogy babàt jelent a halvànyabb csík is! szurkolok,hogy erősödjön!Én direkt nem vettem több tesztet,hajlamos lennék minden reggel azzal kezdeni...Tegnap én is sokat görcsöltem,de még semmi. :-) Ha így marad,szombat reggel tesztelek.A várakozàst ne is mondd!Idegörlő! :-) De hidd el,irigylésre méltó a helyzeted !:-)TeLàny!Mi újság Veled?
2014. ápr. 10. 06:30
12/15 anonim válasza:
Sziasztok!
Sajnos én tegnap késő este elkezdtem barnázni, úgyhogy gondolom nekem ennyi volt. Majd a köv. hónapban! :)
Ti teszteltetek már?
(Lea)
13/15 anonim válasza:
Az jó! Szurkolok Neked is, Kérdező és TeLány! Majd írjatok, hogy mik a fejlemények! (Lea)
14/15 A kérdező kommentje:
Lea! Mindig így kezdődik a menszid, barnázással? Mert ha nem, még van remény ( nem akarlak hitegetni ), de van úgy, hogy a szervezeted "nem felejt" egy darabig s a hormonok produkálhatnak ilyen tüneteket.
2014. ápr. 10. 07:57
15/15 anonim válasza:
Aha, így szokott kezdődni, szóval nálam ez egyértelműen annak a jele, bár még nagyon halvány, de szerintem ma vagy holnap meg fog jönni rendesen...
Na de sebaj, majd legközelebb! (Lea)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!