Ki nem várja egy hét múlva?
Figyelt kérdés
04.22.-re2014. ápr. 15. 11:17
11/59 anonim válasza:
Én M vagyok és 20-ára nem várom mindenkinek szurkolok:)
12/59 A kérdező kommentje:
Mindenkinek szorítok,remélem sikeresek leszünk mindannyian!
2014. ápr. 16. 08:20
13/59 anonim válasza:
Én mára nem vártam, és eddig nem is jött... Lehet hogy...? :)))
14/59 A kérdező kommentje:
Mindenkinek drukkolok,nekem olyan megjön érzésem van :-( még 2 nap a tesztig ha nem jön meg addig.
2014. ápr. 20. 09:13
15/59 anonim válasza:
Én vagyok, aki tegnapra nem vártam. Ma olyan érzésem van reggel óta, mintha meg akarna jönni, de nem jön. ez mi?
16/59 Maya715 válasza:
Szia,kedves utolsó!Én már másfél hete érzem az erős mindjárt megjön érzést mára nem várom.Nem tudom mi lesz!
18/59 Maya715 válasza:
Sajnálom,nagyon!Én még reménykedek.Most csak erős hányingerem van,de ez lehet attól van,hogy bekajáltam :).Ne keseredj el hidd el tudom mit érzel.Te kedves utolsó szedsz amúgy valamilyen vitamint?
19/59 Maya715 válasza:
Én folsavat+D vitamint .Ebben a hónapban kezdtem el szedni.
20/59 anonim válasza:
Nem szedek semmit egyenlőre... Bár lehet ez a baj? Már mindenbe beleképzelem, hogy azért nem jön össze... :( :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!