Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja egy hét múlva?...

Ki nem várja egy hét múlva? Nálatok mi újság?

Figyelt kérdés

Az írjon Nekem le mindent, amit érez, tapasztal magán, és ha van görbe akkor azt is.

Az enyém:

[link]

Én már nagyon izgulok. Tegnap egész nap húzódott a méhem, meg az egyik cicim (jobb) néha-néha szurkált, meg érzékeny is néha. Vasárnap mindjárt megjön érzésem volt, és szex közben nagyon görcsöltem. Vasárnap éjjel még hánytam is.

Várom a válaszokat. Köszi

2009. márc. 24. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Én 30-ára nem várom. De semmit nem érzek. Múlt hónapban ilyenkor nagyon feszült a mellem, hasszurkáim voltak, de úgy látszik az mégsem a terhesség jele volt nálam.
2009. márc. 24. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is egy hetem van a "nemvárt"-ig!

görbém:

[link]

Tüneteim nagyon nincsenek! Csak ezt a furcsa folyást észleltem, evvel kapcsolatban irtam is ki egy kérdést, nem is olyan régen!

Nekem ez az első clostys hónapom nagyon kíváncsi vagyok mit hoztunk össze a párommal....

2009. márc. 24. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Te miért szeded ezeket a gyógyszereket?
2009. márc. 24. 12:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Choragon = tüszőrepesztő szuri

Merckformin = PCO-ra

Palástfű tea = beágyazódás elősegítésére

Jaj, Én már annyira izgulok, hogy azt elmondni nem tudom. 4 év sikertelen próbálkozás után, Én már semmibe sem vagyok biztos. Látom a hőd Neked is 36,8 körül mozog.

2009. márc. 24. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!