Ki nem várta 22-e felé és nem is jött meg neki? Most mi újság lányok?
Figyelt kérdés
Nekem ciklus.hu szerint 22-én kellett volna nem megjönni-e, ma a 4. napja, hogy késik és 22-e előtt vizes tejszerű folyásom volt azt hittem megjön aztán "menszi" nap alatt átváltott fehér krémesre és most pedig átlátszó nyúlékony nyákot láttam. A hasam néha enyhén feszít, szurkál. Néha puffadt, de valamikor meg lapos vagyok. Pár napja pedig azt tapasztaltam, hogy állva elaludnék és rengeteget eszem. Babás lehetek?? Nem teszteltem és nem hőmérőzök. Lányok! Veletek mi van, milyen tünetetek van???2011. szept. 25. 13:23
1/20 anonim válasza:
nekem is 22.-en kellett volna megjonnie. azota is minden nap megjon erzesem van ami eleg frusztralo mert feszult is vagyok. szerintem nekem meg fog jonni. semmi mas tunetem nincs.
2/20 anonim válasza:
kérdező nekem ugyan ezek a tüneteim vannak, de nem merek tesztelni mert teszteltem 2 napja de az negatív volt, nekem is 22-re nem jött meg a mensim. mintha én írtam volna a kérdést :D
3/20 A kérdező kommentje:
:D Remélem mindannyian babásodunk. hehe Írjatok, ha valami változás van és főleg ha pozi a teszt. :)
2011. szept. 25. 14:27
4/20 anonim válasza:
Én 26-ra nem vártam, azaz holnapra. Ma teszteltem pozitívat. 2.baba lesz.
5/20 A kérdező kommentje:
Nagyon Gratulálok és Jó Babavárást! Volt valami tüneted??
2011. szept. 25. 15:40
6/20 anonim válasza:
Nekem is 22.-én kellet volna megjönnie. Rendszeres a ciklusom, szinte soha nem késik. 23.-án teszteltem, de negatív lett. Vettem másik tesztet, és holnap reggel megpróbálom megint. Nekem a nemvárt napja előtt 4-5 nappal mindig feszül a mellem, és a közvetlen előtte lévő napon, pedig barnás folyásom szokott lenni, ami másnapra vált át vérzésre. Na most ez a barnás folyás nem váltott át, hanem megszűnt, és hamarabb is kezdődött. A mellem pedig nem kezdett el feszülni a szokásos időben, csak a nem várt napja után 2 nappal. Bízom benne nagyon hogy a holnapi teszt pozitív eredményt fog hozni!!!!!!!!! :)
7/20 anonim válasza:
15.35-ös vagyok, semmi tünet csak pár napja sokat járok pisilni, kb 1 hete. Ezenkívül semmi.
Köszönjük a gratulációt. Neked is sok sikert!!!
8/20 anonim válasza:
első vagyok, most volt egy kis barnás folyásom szóval valószínű mensi lesz :S
9/20 anonim válasza:
én is 22.-ére nem vártam, ma reggel pedig pozitivat teszteltem :) nagyon boldog vagyok :)
nekem az volt a fura, hogy alig feszült a mellem (mensi előtt mindig rettenetesen feszül),viszont extra érzékennyé váltak a mellbimbók. Apró görcseim is voltak, de az már a peteérés követő kb 8. naptól. az émelygés-hányinger tegnap óta van, elég intenzíven.
drukkolok Nektek nagyon nagyon! tudom milyen idegörlő a várakozás. De megéri :)
10/20 anonim válasza:
15.35-ös vagyok, gratulálok kedves utolsó! Én is ma teszteltem pozitívat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!