Lányok! Akik 24-re nem várták, mi újság veletek?
Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 14:46
2/10 anonim válasza:
semmi.
tegnap kellett volna megjönnie, de szombat óta csak barnázok, fáj a hasam. kezdem unni :-/
3/10 anonim válasza:
mármint azt unom, hogy akkor jöjjön már meg rendesen, csak csak maszatolgasson itt nekem :))
4/10 anonim válasza:
Én tegnapra nem vártam, egész nap örültem, hogy nem jött meg és már kezdtem reménykedni..:0( de estére megjött, így marad következő hónapra a remény!
5/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom! Nekem nem jött meg. Szombaton teszteltem egy negatívat, de azóta még nem mertem csinálni...:( Semmi jel, cici nem fáj, kicsit a pocakom, mintha gyenge menszi fájdalom lenne, de már az is múlóban. Ennyi.
2009. márc. 24. 15:46
6/10 anonim válasza:
második (és harmadik) vagyok. tegnap este megjött.
8/10 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom. Enyhén "barnázok". Ami egyébként egy-két csepp vér, csak mire a külvilágba ér, megalvad. Ennyi. Nekem nem szokott késni sosem, és max. 29 nap. Ma van a 32. Nem tudom. Mindjárt utána nézek a dolgoknak, hátha változott valami.
2009. márc. 26. 09:50
9/10 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi. Pici barna folt. Olyan, mint amikor már elmúlik a menszi, de azért még utoljára nyomát hagyja. Vagy amikor 3 nap múlva meg fog jönni. Barna maszat. Hát nem tudom. Optimista vagyok és kész.:)))
Többiek ti?
2009. márc. 26. 09:55
10/10 anonim válasza:
Szia. Én is kb.23-24-re nem vártam. Azóta semmi, kicsit barnáztam ma, hányinger, mellfájás, haspuffadás, kicsi hasszúrka, hőm 37. Hát nem tudom. Teszteltem szombaton, meg ma mindkettő -.Veled mizú? Én nagyon azt érzem, h terhes vagyok, de a tesztek akkor miért nem mutatják? 14-én volt olyan érzésem, h az lettem. Sokszor ráérzek a dolgokra. Szerinted hülyeség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!