Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » AVIVA-tornás lányok, mi...

AVIVA-tornás lányok, mi újság? Van valakinél jó hír?

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 15:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Én tegnap kezdtem el.Elég nehéz volt,közben meg csak olvastam mit hogyan kell csinálni...Jövőhéten kell hogy Pé-m legyen.Majd megírom mi lett,így 3 év baba után vágyódás után.

Nálad van valami eredménye már?

2010. márc. 14. 14:29
 2/18 anonim ***** válasza:

Ne haragudj hogy belekerdezek, de honnan tudom megszerezni ezt a tornat? Nem Magyarorszagon elek, igy nem tudok csak ugy elmenni hogy megvegyem. :(

Es mi a lenyege?

2010. márc. 14. 14:42
 3/18 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Jó hir nálam csak annyi hogy két torna után megjött a menzim ami nagyon ritkaság , általában csak gyogyszerektol jön meg. en ma fogom elkezdeni a pé-s gyakorlatokat. remélem hamarosan sikerul a baba is. már 7 honapja probalkozunk. ti? utolso válaszolo én is Szlovakiaban élek de átmentunk győrbe és ott az Arkád-ban vettem meg /alexandra konyvesbolt/ mindkét kötetet. De talán le lehet húzni internetrol is. Engem a video is erdekelne. Valaki nem tudja honnan lehetne letolteni? Amúgy elég nehéz könyvbol csinálni
2010. márc. 14. 18:02
 4/18 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne hol lehet megszerezni!!!!
2010. márc. 14. 19:39
 5/18 anonim ***** válasza:
Én már lassan másfél hónapja csinálom,, nekem az előző ciklusom nagyon kitolódott, remélem nem a torna zavart bele... Neked van eredmény kedves kérdező?
2010. márc. 14. 19:44
 6/18 anonim ***** válasza:

nekem nem nagyon vált be, nem akarlak elkeseríteni benneteket.

de lehet csak kevés ideig csináltam meg más a probléma sajna.

viszont nekem megvan pdf-ben, itt küldték el nekem is erről az oldalról.

írjatok privit és átküldöm a két kötetet.

2010. márc. 14. 21:25
 7/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Volt itt egy előző kérdés, és volt olyan kedves a kiírója, hogy belinkelte a letöltés helyét.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

innen ti is letölthetitek. Remélem segítettem.

2010. márc. 15. 07:05
 8/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Én még csak 2x csináltam, elhúzódó menzire, talán beválik. Akinek megjött végre, annak gratulálok, ez is nagy eredmény. Szerintem nagyon kimerítő, vagy én vagyok béna?:) Nekem volt ovum, csak nem maradt meg a baba. Igen, az ember lassan mindent megpróbál. Korábban olvastam, hogy néhányan összejöttek itt, és csinálták keményen. Van itt valaki közülük is esetleg? Ott már lehet valami "eredmény" hónapok után.

Mindenkinek kitartást és sok sikert!:)

2010. márc. 16. 15:55
 9/18 anonim ***** válasza:
Hogy felfrissítsem a témát, 84. napra végre megjött 3 torna után. Nálam egyelőre ez a "siker/jóhír", de babát szeretnénk, remélem abban is segít:) (Igen, ha jólcsinálod eléggé leizzaszt.)
2010. ápr. 9. 12:54
 10/18 A kérdező kommentje:
Ez nagyon-nagyon jó!:) Nekem meg múlik a pecsételésem.
2010. ápr. 9. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!