Ki nem várta 22-e felé és nem is jött meg neki? Most mi újság lányok?
Szia!
Én, és nem is jött. Viszont a mai teszt negatív. De holnap reggel veszünk még az a biztosabb. Remélem pozitív lesz. :)
Tünet: sokat járok pisilni, érzékeny a mellbimbóm, semmi más.
Boldog babavárást mindenkinek:)
19L
Sziasztok lányok! Nekem sajnos megjött vagyis elkezdtem vérezgetni. Pedig minden arra utalt, hogy most végre babás lettem, de több mint 6 év sikertelen próbálkozás után ismét nem sikerült.. Nem vagyok rágörcsölve a baba témára, úgy vagyunk vele hogy jön amikor jönni szeretne, de már nem bírom tovább nagyon elvagyok keseredve. Azért még bízom benne hogy ez nem rendes menszi.
- Nálatok, hogy állnak a dolgok???
- Van változás??
menjetek el meddőségi központba, sok ez a 6 év
nagyon sajnálom :(
15.35-ös vagyok, tegnap teszteltem halványat, ma már erős pozitív.
Kérdező, a 6 év már nagyon sok, érdemes lenne elmenni tényleg kivizsgálásra. Lehet csak valami banális dolog amin 1-2 hónapon belül tudnak segíteni. Kolleganőm lánya 2 év alatt nem esett teherbe, 30 éves volt, kivizsgálták, valami ambuláns műtéttel megoldották a problémáját (nem tudom mi volt pontosan), és rá 4 hónapra terhes lett. Azóta szült is. Úgyhogy ne add fel és irány egy alapos kivizsgálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!