Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várta 22-e felé és nem...

Ki nem várta 22-e felé és nem is jött meg neki? Most mi újság lányok?

Figyelt kérdés
Nekem ciklus.hu szerint 22-én kellett volna nem megjönni-e, ma a 4. napja, hogy késik és 22-e előtt vizes tejszerű folyásom volt azt hittem megjön aztán "menszi" nap alatt átváltott fehér krémesre és most pedig átlátszó nyúlékony nyákot láttam. A hasam néha enyhén feszít, szurkál. Néha puffadt, de valamikor meg lapos vagyok. Pár napja pedig azt tapasztaltam, hogy állva elaludnék és rengeteget eszem. Babás lehetek?? Nem teszteltem és nem hőmérőzök. Lányok! Veletek mi van, milyen tünetetek van???
2011. szept. 25. 13:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én, és nem is jött. Viszont a mai teszt negatív. De holnap reggel veszünk még az a biztosabb. Remélem pozitív lesz. :)

Tünet: sokat járok pisilni, érzékeny a mellbimbóm, semmi más.

Boldog babavárást mindenkinek:)

19L

2011. szept. 25. 22:49
 12/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! Nekem sajnos megjött vagyis elkezdtem vérezgetni. Pedig minden arra utalt, hogy most végre babás lettem, de több mint 6 év sikertelen próbálkozás után ismét nem sikerült.. Nem vagyok rágörcsölve a baba témára, úgy vagyunk vele hogy jön amikor jönni szeretne, de már nem bírom tovább nagyon elvagyok keseredve. Azért még bízom benne hogy ez nem rendes menszi.

- Nálatok, hogy állnak a dolgok???

- Van változás??

2011. szept. 26. 11:00
 13/20 anonim ***** válasza:

menjetek el meddőségi központba, sok ez a 6 év

nagyon sajnálom :(

2011. szept. 26. 11:05
 14/20 anonim ***** válasza:
első vagyok. nekem még mindig nem jött meg, tegnap volt egy kis barnázás de azóta semmi. ugyanúgy görcsölök, minden percben azt hiszem na most tuti megjött de semmi.valahoy érzem hogy meg fog jönni, nekünk ez az első hónap próbálkozás. sajnálom hogy nem jött össze nektek, tényleg menjetek el kivizsgálásra.
2011. szept. 26. 12:11
 15/20 anonim ***** válasza:

15.35-ös vagyok, tegnap teszteltem halványat, ma már erős pozitív.

Kérdező, a 6 év már nagyon sok, érdemes lenne elmenni tényleg kivizsgálásra. Lehet csak valami banális dolog amin 1-2 hónapon belül tudnak segíteni. Kolleganőm lánya 2 év alatt nem esett teherbe, 30 éves volt, kivizsgálták, valami ambuláns műtéttel megoldották a problémáját (nem tudom mi volt pontosan), és rá 4 hónapra terhes lett. Azóta szült is. Úgyhogy ne add fel és irány egy alapos kivizsgálás.

2011. szept. 26. 13:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Hidd el teljesen együttérzek veled!Nekem dettó ugyanez most jött meg megint és teljesen el vagyok kenődve igaz nekünk még "csak" a 4. év de én is úgy érzem h nem bírom már ...azt hiszem most megyek egy endokrinológushoz erlég volt a nőgyógyászokból...valahonnan erőt kell merítenem pedig most én is annyira úgy éreztem azt terveztem h a párom szülinapjára lesz meglepi...kérdés,hogy hányadik szülinapra:(
2011. szept. 26. 13:20
 17/20 A kérdező kommentje:
Na, mi van lányok összejött a baba???
2011. okt. 7. 16:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Szia!Utolsó vagyok semmi kül.most lesz ovum. szerdán megyek endokrinológushoz.Veled mizujs?
2011. okt. 7. 20:31
 19/20 anonim ***** válasza:
első vagyok, nekem 6. napra megjött végül is, jól meg is szenvedtem vele, annyira rosszul voltam hogy azt hittem meghalok(ilyen talán egyszer fordult elő életemben).talán ebben a hónapban sikerül:)
2011. okt. 7. 20:34
 20/20 A kérdező kommentje:
20:31-es. Köszönöm az érdeklődést, velem semmi különös, majdcsak összejön a baba. Voltam kivizsgáláson és nem találtak semmit, párommal is minden rendben. Pedig már 6 éve nem jön össze a kicsi és 22 éves vagyok. Sosem szedtem fogamzásgátlót. Majd egyszer, ha jönni szeretne jönni fog, ne keseredjetek el ti sem. Irjatok nyugodtan, érdekel hogy mi van veletek. :)
2011. okt. 8. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!