Pozitiv ez a teszt vagy csak szaradasi csík? (Kép)
Szeretnénk második babat, van 1-2 napom meg a mensiig, és gondoltam megcsinalok egy tesztet, anno a kislányommal ilyenkor már szép halvány pozitív lett :) ma reggeli első vizeletbol elvegeztem, de sajnos csak kb 15-20 perccel később tudtam megnezni, mert elesett a gyerkocom és vigasztaltam. Csináltam már régebben is x epilt, de nem emlékszem hogy valaha is kijott volna valami rajta ha nem volt baba. Vagy tapasztalt valaki ilyet? Szerintetek?
Kedves utolso!nem szeretnek vitatkozni a következő hónapban program.nelkul fogant meg a babám ,es nem volt pozi ez a teszt hiába is írtak sokan azt!en eddig 4x voltam terhes,mind a négyszer szepen mutatta halványan de egyértelműen.
Ez a teszt nem volt az,hanem szellemcsikos!
(Voltam amugy akkor uh-on es semmilyen babára uraló jel nem volt )
Megcsinaltam az újabb intimed tesztet. Kb 4 perc után kijott ez a halvanyka, de kicsivel erősebb vonal mint tegnap reggel. Ezt vehetem már tényleg pozitívnak? Erősödött annyit, amennyit kellett 1 nap alatt?
Ilyen most száradás utan. Az alsó a ma reggeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!