Pozitiv ez a teszt vagy csak szaradasi csík? (Kép)
Szeretnénk második babat, van 1-2 napom meg a mensiig, és gondoltam megcsinalok egy tesztet, anno a kislányommal ilyenkor már szép halvány pozitív lett :) ma reggeli első vizeletbol elvegeztem, de sajnos csak kb 15-20 perccel később tudtam megnezni, mert elesett a gyerkocom és vigasztaltam. Csináltam már régebben is x epilt, de nem emlékszem hogy valaha is kijott volna valami rajta ha nem volt baba. Vagy tapasztalt valaki ilyet? Szerintetek?
na most nagyon irigyellek!! :-) én vagyok a szintén "kistesót tervező sorstárs".
őszinte szívből gratulálok és jó egészséget nektek!!
Sziasztok! Csináltam ma egy utolsó intimed tesztet. :) meg mindig semmi tünetem, csak kis mensiszeru fájdalom de ennyi.
március 28-an pénteken megyek dokihoz :) addigra már biztos látunk belőle valamit meg remélem a kis szíve is dobogni fog már!
Kedves utolsó! Köszönöm a biztatást, sikerülni fog nektek is hamarosan!!!! :) sok szerencsét!
köszi, igyekszünk :-)
ez gyönyörű teszt, nem kell többet csinálnod, tuti szép babás teszt!
Kedves kérdező!
Tiszta vicc! :D
Ugyan így vagyok mint te!
Második babát szeretnénk, 6-án kellett volna megjönni és ilyen baromi halvány az én tesztem is!!! :D
Irok privit neked!
A felső a tegnapelott reggeli tesztem az alsó a ma reggeli. Halvanyabb ugye? :(
Eddig szépen erősödtek, de ez ma elbizonytalanitott.
Meg egy utolsót csináltam tegnap reggel, hogy megnyugodjak. Egy nagyon erős csikom lett, kb a belemartas után 2 mp-el már majd leugrott a tesztrol, olyan erős lett mint a kontroll csik :) már nem fogok többet csinálni, nem is akarok :) jovoheten pénteken megyek dokihoz, már nagyon várom! !!!
Köszönöm a válaszokat nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!