Pozitiv ez a teszt vagy csak szaradasi csík? (Kép)
Szeretnénk második babat, van 1-2 napom meg a mensiig, és gondoltam megcsinalok egy tesztet, anno a kislányommal ilyenkor már szép halvány pozitív lett :) ma reggeli első vizeletbol elvegeztem, de sajnos csak kb 15-20 perccel később tudtam megnezni, mert elesett a gyerkocom és vigasztaltam. Csináltam már régebben is x epilt, de nem emlékszem hogy valaha is kijott volna valami rajta ha nem volt baba. Vagy tapasztalt valaki ilyet? Szerintetek?
Sziasztok! Most délutánra elkezdett fájni a hasam, hol fáj, hol elmúlik. Lehet, hogy meg fog jönni ma vagy holnap. Holnap szerintem nem csinálok tesztet reggel, hanem csak holnapután. Veszek egy facellet meg egy olyan másik dmeset, amit említett az egyik kedves hozzászóló :)
És ha baba van, akkor már tényleg kell, hogy mutassa két nap múlva.
Rendben, gyorsan elszaladok a dmbe, az van itt közel!
:)
36-os vagyok, mi is pár hónapja próbálkozunk:-)
sok sikert :-)
Vettem egy Intimedet, holnap reggel megcsinálom :) Én is nagyon szeretnék egy pozit látni, bár nem érzem magam babásnak. De majd meglátjuk :) :) :) holnap reggel kiderül remélem.
Köszönöm, hogy írtok, mindenkinek szép estét! :)
Sziasztok!
1 órája kelt fel a kislányom meginni a tejitalt, most tudtam megcsinálni a tesztet. Kb 3 perce pisiltem, és már látok valami nagyon halványat megint, de talán van színe. Várok kb még egy kicsit, azt írják, hogy akár 30 percig is értékelhető. Ajj, most már tényleg izgulok :D de nem valami hú de vastag ez sem, de látszik:D mindjárt töltöm a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!