Pozitiv ez a teszt vagy csak szaradasi csík? (Kép)
Szeretnénk második babat, van 1-2 napom meg a mensiig, és gondoltam megcsinalok egy tesztet, anno a kislányommal ilyenkor már szép halvány pozitív lett :) ma reggeli első vizeletbol elvegeztem, de sajnos csak kb 15-20 perccel később tudtam megnezni, mert elesett a gyerkocom és vigasztaltam. Csináltam már régebben is x epilt, de nem emlékszem hogy valaha is kijott volna valami rajta ha nem volt baba. Vagy tapasztalt valaki ilyet? Szerintetek?
Kedves Utolsó! Régen én is nagy tesztelős voltam, mikor sikerült a kislányom kb 30 db pozi teszt van elrakva emlékbe :D
Lehet, hogy akkor délután elmegyünk a Rossmanba, még a facelle tesztet úgysem próbáltam. Holnap reggel megcsinálom, ha addig sem jön meg. Ja és én is sok rosszat hallottam már a prediktorrol, de a kislányomat ez mutatta ki először mensi előtti napon, de egy kicsivel erősebb volt. Ez a csík most nem egyértelmű nekem.
Hú én így telefonról semmit sem látok de szurkolok!:-)
Mi is tesót szeretnénk a 16 hós fiúnk mellé.Ti mióta próbálkoztok?
Várom a köv.tesztet!:-)
Szia Kedves 36-os ! :)
15 hós a kislányunk, ez a 3. hónapunk, hogy próbálkozunk. :)
Szeretnénk neki kis korkülönbséggel tesót, ő vele 2012 márciusában menstruáltam utoljára, szóval ha összejönne most vagy a közeljövő 1-2 hónapban akkor pont 2 év korkülönbség lenne :) De az sem baj, ha kicsit több, ahogy összejön, nem akarok nagyon rágörcsölni, van időnk :)
Elég haloványka lett a csík, és nekem az nem stimmel, hogy nem vastag, hanem egy vékony kis vonalkának látom. Veszek ma tesztet és megcsinálom honlap reggel mert már nagyon kiváncsi vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!