Pozitiv ez a teszt vagy csak szaradasi csík? (Kép)
Szeretnénk második babat, van 1-2 napom meg a mensiig, és gondoltam megcsinalok egy tesztet, anno a kislányommal ilyenkor már szép halvány pozitív lett :) ma reggeli első vizeletbol elvegeztem, de sajnos csak kb 15-20 perccel később tudtam megnezni, mert elesett a gyerkocom és vigasztaltam. Csináltam már régebben is x epilt, de nem emlékszem hogy valaha is kijott volna valami rajta ha nem volt baba. Vagy tapasztalt valaki ilyet? Szerintetek?
Bocs h ezt írom de szerintem ez szellemcsik!
Nekem is volt ilyen(ha megtalálom a kérdést belinkelem)
De nem volt baba.
En a színe miatt mondom ezt,mert olyan szürkés..es nem igazán erősebb a többinél.
En is nagy tesztes vagyok,es ez a teszt mar csinált velem ilyet..
Persze nagyon drukkolok h ne legyen igazam!
Szia! Azért nem gondolom hogy szellemcsík mert 2 perc után már látszott egy sötétebb árnyék, és Előben színe is van, de akárhogy ffényképezem, nem adja vissza a kép. De aztán lehet hogy igazad van. Holnap vagy holnapután kiderul :)
61-es vagyok!ha 2percen belül kijött es pirosas akkor jo!nekem a fotón szürkesnek tűnt!
A többieknek mondanám:latom a 2csikot de nem fogom a kérdezőnek azt írni h gratulalok,ha egyszer en ezzel a teszttel mar megjartam!
Es nekem furcsa a színe..
a pozitív teszt attól még pozitív és nem attól lett pozitív a teszted már álpozi volt....hanem mert esetleg kellett volna progi, vagy mert nem tapadt meg rendesen....nekem 6 pozitív tesztem volt és én is elvetéltem hat hetesen de nem azért volt pozi a tesztem mert álpozi volt, hanem mert terhes voltam csak nem maradt meg....mert ikerterhesség volt és vékony volt a nyálkahártya....ezért mondom a kérdezőnek hogy menjen orvoshoz mindenképpen
jövő héten addig meg teszt két naponként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!