Pozitiv ez a teszt vagy csak szaradasi csík? (Kép)
Szeretnénk második babat, van 1-2 napom meg a mensiig, és gondoltam megcsinalok egy tesztet, anno a kislányommal ilyenkor már szép halvány pozitív lett :) ma reggeli első vizeletbol elvegeztem, de sajnos csak kb 15-20 perccel később tudtam megnezni, mert elesett a gyerkocom és vigasztaltam. Csináltam már régebben is x epilt, de nem emlékszem hogy valaha is kijott volna valami rajta ha nem volt baba. Vagy tapasztalt valaki ilyet? Szerintetek?
Na itt vagyok. Itt 5 perc után van fenykepezve. Előben picit jobban látszik mint képen. Szerintetek? Nem tudom eldonteni. Hát azért ez sem hú de erős. De végulis ha a tegnapi prediktor 10es volt ez még 25os, akkor talán egy fokkal jobb. Vagy mit mondtok?
nincs utrom :( nem szoktam mérni reggeli hőt, mert sajnos a kislányomtól nem megvalósítható. :(
Palástfű teám van, szerintetek azt igyak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!