Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Butaság lenne szülés után két...

Butaság lenne szülés után két hónappal újra teherbe esnem?

Figyelt kérdés

A 6 hetes kontrolon UH-val meg tudja állapítani az orvosom, hogy a méhem eléggé regenerálódott-e egy újabb terhességhez?

Milyen kockázattal járhat, ha valaki szülés után túl gyorsan esik teherbe?

2014. febr. 9. 20:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Az én terhességem 24. héten ért véget. Nekem volt olyan orvos, aki 2 évet ajánlott, hogy elteljen a két szülés között, de több volt, aki azt mondta, hogy fél évet várjunk a következő teherbeesésig. 5 hónapot vártunk végül is, nekem méhszájgyengeség volt a gond, ami később is problémát okozott, de egészséges gyerekeim születtek, csak korábban.

Mivel nem tartott 9 hónapig a terhességed, szerintem tuti nem kell kivárnotok a két évet. Az igaz, hogy egy terhesség után 9 hónap kell, hogy vissza rendeződjön a szervezet, de ez úgy van, hogy amennyi ideig tartott a terhesség, annyi idő kell utána a helyreálláshoz.

2014. febr. 11. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!