Butaság lenne szülés után két hónappal újra teherbe esnem?
Figyelt kérdés
A 6 hetes kontrolon UH-val meg tudja állapítani az orvosom, hogy a méhem eléggé regenerálódott-e egy újabb terhességhez?
Milyen kockázattal járhat, ha valaki szülés után túl gyorsan esik teherbe?
2014. febr. 9. 20:40
1/21 anonim válasza:
Szia. Nem tudom milyen kockázattal járhat, de én szerintem adj kis időt regenerálódni a szervezetednek. Igaz nincs két gyerekem, de szerintem nem könnyű két babával, elvégre is csak 11 hónap lenne köztük. De ez a te döntésed, nem te lennél az első és utolsó sem aki ilyen gyorsan szül tesót. Szóval ezt neked és a párodnak kell eldönteni.
2/21 anonim válasza:
Ha te bírod egy 11 hónapossal és egy újszülöttel, akkor ha natúr szülés volt császár és nagyobb repedések nélkül, akkor effektíve fiziológiai akadálya nincsen, de ezt a hat hetes kontrollon megmondhatják, ha rákérdezel. Minimum fél évet javasolnak, az az egészséges egyébként. Pszichésen meg mindenki tudja, mit bír el.
3/21 anonim válasza:
Ha sikerülne, akkor igencsak termékeny pár vagytok. A szoptatás alatt általában gátolt a peteérés.
4/21 anonim válasza:
Ha nem akarsz a gyerekkel kicseszni nem csinálsz ekkora ostobaságot. Normál szülésnél nincs akadálya rendes esetben, de gondolj már bele, mire nyílik az értelme, ismerkedne a világgal, rád lenne szüksége addigra te szülsz mégegyet. Vele ki fog törődni?
5/21 anonim válasza:
Anyukám engem csak szoptatott, tesóm és köztem mégis csak egy év van...
Sok mindentől függ szerintem, attól, hogy hány éves vagy, milyen fizikai állapotban, stb. Vannak kockázatai, de ezt az orvossal beszéld meg szerintem. Amúgy nekem fél évet mondott a doki, hogy azután érdemes próbálkozni.
6/21 anonim válasza:
Nem tudom,de a méhet tartó szalagok bírják?,ezt a doki úgyis megmondja.(olyan furák a nők)
7/21 anonim válasza:
A kérdező elvesztette a babáját (talán ő nem akarja ide megírni, privátban írta). Az utolsó válaszadó butaságai késztettek erre a hozzászólásra. Czeizel Endre pedig orvos. Én pszichológus vagyok. Sehol nincs egyébként megírva, hogy mennyi az ideális korkülönbség. Kissé cenzúrázottabban volna érdemes kommentálni itt. Tudom, arctalan, de parasztnak (már elnézést) nem szükséges lenni, ez a komment pedig akkor is személyeskedő és bunkó, ha nem tudja az írója a hátterét.
8/21 anonim válasza:
Az utolsótól kérdezném még: ti akkor a szoptatás alatt egymáshoz sem értek a pároddal...? irigylem a kapcsolatotokat.
9/21 anonim válasza:
A barátom és a testvére közt 11 hónap a korkülönbség
10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
2014. febr. 9. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!