Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 hónappal szülés után újra...

3 hónappal szülés után újra teherbe esni? Volt valaki így?

Figyelt kérdés
Császárral szültem (a heg miatt)
2014. jan. 22. 09:04
 1/4 anonim ***** válasza:
nagyon nem ajánlott, a fél év a minimum d einkább egy évet kéen várni. császárosoknak erre fel is szokták hivni a figylemét, felelötlenség az anyától ha 3 hónap után teherbeesik. Feleleötlenség a már meglévö babáddal szemben is mivel sajnos nagy rá az esély hogy szülés elött jóval kórhézba kell feküdnöd és felelötlenség a kistesóval szemben is mivel vezsélyezteted a terhességet ezzel hogy ilyen korán teherbeesel. Persze vannak akiknél igy sikerült és nem volt gond de sokaknál sajnos lesz gond.
2014. jan. 22. 09:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Én ismerek 2 anyukát is, akik ekkortájt estek újra teherbe, de mindketten természetes úton szültek, így aztán nem is volt semmi gond.

A császár más tészta...

2014. jan. 22. 09:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Hat ha logikusan belegondolsz fel evig hasizom gyakorlatot vegezni is tilos a heg miatt! :/

Hat en nem tudom, hogy okosan csinaltad-e... Nalunk eegy cigany lany volt akit ismerek neki kinyilt joval ido elott a heg, majdnem elverzett, kivettek a mehet...

Veletek ne essen meg hasonlo!

2014. jan. 22. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:
1ik ismerősöm 3 gyereket szült egymásután, 13-16 hónap van közöttük. Mind3 egészséges, 1. természetes úton született, másik 2 császárral, és ők koraszülöttek lettek.
2014. jan. 22. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!