Van olyan, aki szülés után erősebben érezte a peteérést? Más is volt így?
Figyelt kérdés
Sose éreztem, de most 3 hónappal szülés után majd meg veszek tőle.2014. jan. 21. 15:40
1/5 anonim válasza:
Én 8 hónapja szültem, azóta kétszer jött meg (egyszer 5 hónappal, majd 7 hónappal a szülés után). Nagggyon durva peteéréseim vannak azóta, a terhesség előtt csak sejtettem, hogy mi az a "tojásfehérje szerű nyák", de most már látom is, nem gyengén "potyogott" belőlem mindkét alkalommal, és tényleg pont olyan volt, mint a tojásfehérje. A hasam is fáj, szinte olyan erősen, mintha meg akarna jönni. Így bezzeg már tudnám, hogy mikorra kell időzíteni az együttlétet. :D
2/5 anonim válasza:
Velem is pont így van,szinte mensi szerű görcseim vannak peteéréskor.
3/5 anonim válasza:
Nekem szülés után 9 hónappal volt az első peteérésem. Épp nyaralni voltunk Horvátországba, azt hittem, hogy a vesémmel van valami, mert az egész derekam le akart szakadni. Fájt a hasam alja, majdnem 2 napig szenvedtem vele, már komolyan aggódtam, hogy mi bajom. Aztán jött egy kilónyi tojásfehérjés folyás, ami picit még rózsaszínes véres volt. Akkor megnyugodtam, hogy valószínű megmaradok. :)
A szülés előtt sosem éreztem a peteérést, max egy enyhe szúrás a petefészkembe.
Amióta szültem minden hónapban egyértelmű a peteérésem, úgy fáj, mint egy mensi.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor egy cipőben járunk! :)
Köszi!
2014. jan. 21. 17:31
5/5 anonim válasza:
Én még nem szültem de ugyanígy érzem mint ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!