Volt már valaki úgy, hogy szülés után nem állt vissza egyből a ciklusa?
Figyelt kérdés
Szülés óta egyszer jött meg, december elején, azóta viszont semmi. Lehetséges, hogy még nem állt volna be rendesen a ciklusom, vagy terhes lennék?2014. jan. 17. 17:33
1/4 anonim válasza:
Van rá esély hogy terhes legyél???Nem védekeztek megfelelően?
2/4 anonim válasza:
Mikor szültél? Szoptatsz még?
Amúgy igen, simán lehet, hogy még nem állt be. Voltak nekem is másfél hónapos ciklusaim, meg a fele is :) Azóta már nagyjából beállt.
3/4 anonim válasza:
Igen,19 hónapos a kisfiam,10 hónapos volt amikor megjött először(még szokott szopizni).Nagyon összevissza szokott megjönni.Eddig így jött meg :30,18,23,stb tehát hosszabb rövidebb időközönként.Novemberben pedig megjött kétszer egymás után 1 hét szünettel .A leghosszabb ciklus napommal is dec .30-án kellett volna megjönnie,de azóta semmi.7.én csináltam egy tesztet az negatív lett.
4/4 A kérdező kommentje:
Óvszerrel védekezünk, szopizik még, márciusban szültem. Akkor várok még, hátha megjön rövidesen. Ha mégse, akkor csinálok egy tesztet. Elvileg 2án kellett volna megjönnie, de a legkisebb jele sincs. Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 18. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!