Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Császáros szülés után megszakí...

Császáros szülés után megszakítással újra teherbe esni?

Figyelt kérdés
Történt ilyen valakivel? Elszaladt a ló velünk, még épp időben észbe kaptunk (3 hónapja szültem). Járt már így valaki? Mi lett belőle?
2014. jan. 20. 16:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi köze a szülés módjának a későbbi teherbeeséshez?
2014. jan. 20. 16:16
 2/9 A kérdező kommentje:
A heg kockázata miatt írtam ki azt, hogy császár, természetesen csak a szülés ténye a lényeg, hogy ilyen hamar lehetséges-e, megmarad-e, milyen a nyálkahártya, egyáltalán van-e ilyen, vagy sem, esetleg a heg okozott-e problémát, veszélyt... ilyesmire lennék kíváncsi.
2014. jan. 20. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én volt osztálytársam januári húga meg ugyan azon évben decemberbe született.
2014. jan. 20. 16:22
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon sokan estek teherbe nem sokkal szülés után úgy, hogy nem védekeztek (és a megszakítás NEM védekezés). Ilyenkor egy éven belül lett két gyereke az illetö párnak.

Császár után viszont elég veszélyes ilyen hamar egy terhesség, ha netán pozitiv lenne a teszt, akkor sürgösen beszélj az orvossal, hogy mennyire veszélyes, vagy ajánlottab elvetetni.

2014. jan. 20. 16:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Fiam apja és a nővére között kerekeken egy év a korkülönbség!
2014. jan. 20. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Ó igen, nálunk 14 hónapra jött a császáros szülés után az öcsi, simán. A heg köszönte, kutya baja se lett.
2014. jan. 20. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Mi is pont így vagyok! A fiam múlt héten volt három hónapos és hát most történt egy kis baleset... Ráadásul teszteltem kíváncsiságból ovuteszttel és persze, hogy aznap volt pozitív... Meglátjuk mi lesz!
2014. jan. 20. 21:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolsó: húha, ez tényleg rizikós. Drukkolok,hogy úgy legyen, ahogy szeretnétek! :) Én csak 9. ciklusnapon voltam akkor, talán nem pont peteérés. :)
2014. jan. 20. 22:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem lett semmi. Ma megjött, hála Istennek. :)
2014. jan. 31. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!