Lányok, nők, asszonyok ki nem várja 11. -12. -re? Eddigi tapasztalatok? Ti mit éreztek?
15:37-es vagyok
JAAAAAAJ DE NAGYON KÍVÁNOM AZT A +++++ TESZTET!
Ha csak egy ici-pici teszten is lesz az a második csíkocska az is nagyon jó,csak ott legyen!
Lécci írd azt ,hogy :Lányok pozitív lett!!!
Csak esti órákban leszek gépnél,de gondolok Rád!
H.
Megcsinaltam ma reggel a tesztet, es sajnos megint negativ lett! :( :( Ezt azert mar eleg biztosra kell vennem, hiszen napok teltek el, ugyhogy most mar nem remenykedem. Viszont akkor miert nem jon meg? Nem is beszelve arrol, hogy akkor miert voltak azok a tunetek? Ennyire bestresszeltem volna ra?
Es nagyon merges vagyok amiatt is, hogy most ugye mar 5 napja kesik, ami most teljesen ossze fogja zavarni a kovetkezo ciklusomat, ugyhogy oriasi esellyel indulok a kovetkezo honapra. Na mindegy. Egyszer majd csak osszejon.
Nektek azert drukkolok tovabbra is, es jelezzetek mi ujsag. Neked H mi ujsag? Te hogy allsz? Koszi megegyszer a biztatast. :)
Szep estet!
K
Kedves K.és Lányok!
Nem reménykedem:(
így állok:
A tüneteim szinte elmúltak.
26-28 naposak a ciklusaim,ma vagyok a 28-ik cn-on.
Kedves K.!
Lesz/van ott baba!Sokszor hallani,hogy valakinek csak egy héttel később mutatja ki,SŐT!Van aki itt a gyakorin azt írta,hogy a 6-ik héten lett a tesztej +!
Fe ne add Nekem!!!!!!!!!!!!!
Tudom,nehéz a helyzet,és tartasz a csalódástól,de egy cipőben vagyunk.Én ha tesztelek,tuti megjön:(
Csütörtökön reggel tesztelek---ha addig nem jön meg!
Sok sikert NEKED!!!
H.
Előző vagyok.
Délelőtt + lett a tesztem.:)
H.
Kedves H!
Szivbol gratula Neked a + teszthez!!!! :) Tok jo, hogy Neked osszejott. Raadasul mar a nemvart elott kimutatta a teszt. Megkerdezhetem, hogy miota probalkoztatok? Milyen tesztet hasznaltal?
En most mar kezdek beletorodni, hogy ebben a honapban meg nem jott ossze, es hat nem is vagyok elkesve, hiszen meg csak most kezdtunk el probalkozni. Nem is bosszantana a dolog ennyire, ha mar megjott volna legalabb, es akkor folytathatnank tovabb. De nyoma sincs meg mindig, es emiatt most mar nagyon ideges vagyok. Ez olyan szemetseg es orult nagy kinzas!!
Gondolom, akkor most nagy a boldogsag, es ertheto is. Megegyszer gratula Neked, es kellemes pocakosodast. :)
Jo ejt
Sziasztok! Képzeljétek, ma megyek dokihoz. Úgy izgulok, hogy mit fogok látni! Meg kicsit félek is, mert nem szeretném ha csak egy üres petezsákot találna az orvos. De azért próbálok pozitívan gondolkodni.
Köszönöm szépen, hogy ilyen sokan írtatok! Nagyon - nagyon drukkolok a babát váróknak és sok-sok egészséget a már babásoknak!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!