Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, nők, asszonyok ki nem...

Lányok, nők, asszonyok ki nem várja 11. -12. -re? Eddigi tapasztalatok? Ti mit éreztek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 10:13
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Emlékszem arra a kérdésedre:)Én írtam azt,hogy nekem pé után 4-5 nappal kzdenek fájni,aztán azt írtam,hogy most meg pé-től.

Még mindíj fájnak,duzzadtak,sűrűn megyek pisilni--beteg cseppet nem vagyok--,éjjel is fel kellett kelnem emiatt,álmos vagyok.

Én csak 17-18 körülre nem várom.Ráérek még tesztelni.

4 napja a hőm 37,de ez nem mond semmit....

2009. dec. 11. 13:33
 22/36 anonim ***** válasza:

Igazán gratulálok!!! Én is ilyen karácsonyt szerettem volna... Nah jó még nem mondok le róla, hiszen még csak holnapra nem várom...

én vagyok a tesztes kérdéses

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2009. dec. 11. 17:15
 23/36 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó(tesztes:):)

én előtted írtam

Szerintem babás vagy!Én látom azt a 2-ik csíkot is!

Első vizelet komolyabb eredményt fog hozni!

Lécci drukkoljatok nekem is,hogy ne jöjjön meg jövöhéten..és utána sem:)köcce

2009. dec. 11. 17:57
 24/36 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 15-ére nem várom.

A peteérés után 3 nappal már feszült a mellem, és jelenleg is közel annyira feszül, mint amikor szülés után a tej akar belövellni.

Hétfő óta nem marad meg bennem szinte semmi, 2 kilót fogytam.

És nagyon fáradt vagyok már reggel ébredés után 1 órával.

Már csináltam 1 tesztet, ami 1 óra után lett halványan pozitív, ami végülis még negatívnak számít, de azért valamit sejtet.

Holnap próbálkozok még 1 10-es érzékenységűvel.

2009. dec. 11. 20:04
 25/36 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Ujkent en is bekapcsolodnek a sorba, mivel en tegnapra nem vartam, es nem is jott. Nagyon erdekes honapon vagyok tul. Ez az elso honap, hogy elkezdtunk probalkozni, de olyan sok tunetem volt mar ebben a honapban (alhasi huzodasok tobb alkalommal is, enyhe szedelges es hanyinger a vege fele, haspuffadas stb), hogy nagyon orultem, osszejott a baboca. Nem is birtam tovabb, a nem vart menzesz elott egy nappal mar tesztet csinaltam, ami negativ lett. Ugyhogy most nagy a bizonytalansag: ezek a tunetek, negativ teszt es mar 2 napja kesik. Raadasul semmi jele nincs annak, hogy meg akarna jonni, pedig nekem mindig szokott. Tobb helyen olvastam, hogy ujra kell tesztelnem egy par nap mulva, mert meg lehet, csak nem tudta kimutatni. Ezt is fogom tenni, csak kozben meg attol is tartok, hogy mivel nagyon szeretnek teherbe esni, nagyon sokat olvasgattam errol az elmult hetekben, mar lehet, hogy csak magamnak produkalom agyban ezeket a tuneteket, es a menzeszem pedig a "rastresszeles" miatt kesik.

Ti mit gondoltok? Legyszi irjatok le tapasztalataitokat, ha Nektek is volt hasonlo. Mert mar nagyon kivancsi es foleg turelmetlen vagyok. De meg varni akarok egy par napot az ujabb tesztelesig.

Koszi elore is.

2009. dec. 12. 00:49
 26/36 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én vagyok az aki 15-re nem várja.

Megcsináltam a tesztet, és így 3 nappal a nemvárt előtt halvány kétcsíkos lett, és most 5 percen belül.

December végén, január elején tervezem az orvoslátogatást.

Mindenkinek hasonló jókat kívánok, és mielőbbi babavárást!

2009. dec. 12. 04:15
 27/36 anonim ***** válasza:

Itt is csak gratulálni tudok Neked kedves Kismami:)Gondolom Te vagy az aki,Walentin tesztettel tesztelt!

Utolsó előtti LEENDŐ Kismami!

Azért emeltem ki,hogy leendő,mert a + teszted után már kismami leszelLehet már az is vagy!Ugyanis a szervezetben a hcg hormon 1,5 naponta megduplázódik.Ráadásul késik két napja is Neked!Én javaslom,hogy mindenképpen reggeli első vizeletből tesztelj,érzékeny teszttel!BIZTOS VAGYOK BENNE,HOGY OTT VAN A POCAKLAKÓD!!

Esetleg görbéd?Tüneted?

Én 17-18-ra nem várom és így alakulok:

[link]

Lehet,hogy már feltettem ide,akkor bocsi:))

Megírod ugye mit teszteltél???

2009. dec. 13. 12:57
 28/36 anonim ***** válasza:

Kedves Utolso Hozzaszolo (aki 12.57-kor irtal). Olyan rossz, hogy nem lehet tudni a hozzaszolok neveit, igy azt is csak tippelem, hogy ebben a hozzaszolasodban nekem irtal. :) Elvileg en voltam az utolso elotti akkor. :)

A menzeszem azota sem jott meg, mar 4. napja, ugyhogy most aztan mar nagy a turelmetlenseg. Tegnap este ota folyamatos hanyingerem van, most ezek a tunetek, meg tegnap este voltak alhasi gorcseim, azt gondoltam, meg is fog jonni, de nem jott, es a gorcsok is elmultak.

De tesztelni meg mindig nem merek, felek, hogy mindezek ellenere megint negativ lesz, es akkor lennek csak igazan osszezavarodva. De azert valoszinu holnap reggel vagy holnaputan most mar megcsinalom, mert ez a bizonytalansag is eleg rossz.

Nekem nincs ilyen gorbem, mivel meg ez az elso honap, hogy probalkozunk, en annyira meg nem merultem bele, es remelem, mar nem is lesz ra szuksegem.

Nagyon bizom benne, hogy most mar nem lesz negativ a teszt. Mindenkepp meg fogom irni. :)

Szep napot mindenkinek.

2009. dec. 13. 13:44
 29/36 anonim ***** válasza:

13:44-hez

Szerintem már + fogsz tesztelni!:)Reggeli elsőbl tesztelj,és ha lehet éjjel se igyál sokat,mert az hígítja a vizeletet.

Írd meg mindenképpen!

Előtted voltm:)

2009. dec. 13. 15:37
 30/36 anonim ***** válasza:

15.37-hez

Legyen igazad, es nagyon aranyos vagy, hogy igy biztatsz. Most azt gondolom, hogy holnap reggel meg is csinalom a tesztet. Csak ugy izgulok, hogy mi van, ha megint csalodom... Na, de igy sem mehet tovabb, meg kell, hogy tudjam, ugyhogy szerintem holnap lesz a napja. Es utana jelentkezem az eredmennyel.

Koszi megegyszer.

2009. dec. 13. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!