Lányok, nők, asszonyok ki nem várja 11. -12. -re? Eddigi tapasztalatok? Ti mit éreztek?
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ,Kedves Kérdező!GRATULÁLOK!Neked aztán lesz igazi babás karácsonyod!:)
Tüneteid?Mikorra nem vártad pontosan?Milyen tsztet használtál?Hanydik dpo-n teszteltél?
Jaaaaj,annyira örülök Nektek!Elmondod apának,vagy ajándék lesz karácsonyra?
Én csak jövőhét 16-18 körülre nem várom...
Én sem várom holnapra, de szerintem ez a hónap se volt sikeres.
Nem érzek semmi különöset, sőt egy pattanás is előbújt :(
Előző vagyok :)
Nagyon gratulálok neked :)
Ennél szebb karácsonyi ajándék a világon nincs :)
Vigyázz magatokra.
Nagyon köszönöm szépen! :-) Elmondtam apának, mert nem bírtam magamban tartani, meg látta hogy sírok.:-) Majd a leendő nagyszülőknek lesz karácsonyi ajándék a hír.
Én pontosan 12-re nem vártam (nem várom). De tegnap már nem bírtam ki és vettem tesztet. Sima Tescoban kapható Pregimax-ot vettem. 25-ös érzékenységű. Az a meglepő, hogy ovukor nem tudtunk együtt lenni, csak 1héttel előtte....és mégis sikerült.
Peteéréstől kezdve fájtak a melleim. Utána pár napra már mindig csak aludtam volna (most is majd elalszom) és olyan mintha feneketlen lenne a gyomrom. Meg kicsit húzódik a hasam és a derekam.
Amúgy a pattanás is jelezheti, hogy odabent változás van, mert egyik barátnőmnek soha nem voltak pattija és mikor babás lett egy csomó kijött neki. Nagyon szorítok értetek!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez is az én kérdésem volt.
Ismét az előző vagyok :)
Nekem sajnos mindíg van pattim mensi előtt.
Már 1éve próbálkozunk de sajna semmi :(
2008 októberében volt egy vetélésem, majd a mesnism is zavarodottá vált, azóta mensim helyreállt, de baba mégsem jön össze. Peteérésem figyelem minden hónapban.
Bízom benne, hogy hamarosan csatlakozhatom hozzád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!