Lányok, nők, asszonyok ki nem várja 11. -12. -re? Eddigi tapasztalatok? Ti mit éreztek?
Én dec 14-15 körül nem várom, ma vagyok a 4, DPO-n.. Eddig semmi különös, ez a hónap furi volt nagyon. Késői pé, összevissza hő, szóval nemtom...
Neked? Nektek, többiek? :)
Köszönöm, Neked is hasonló csupajót!
Írd meg, mi lett!!!!
Sziasztok!
Én 9-10-re nem várnám, de ez volt az első tabi nélküli hónap, szóval ha megjönne, biztos késne.
Lehet csak beképzelem magamnak a babát, de jó fáradt leszek estére és képes vagyok 10-11 órákat aludni + a melleim nagyon érzékenyek, de nem sötedett be az udvar, se semmi, de ha hozzáér a pizsama vagy valami, akkor eléggé érzékeny (bár néha nagyon ritkán előfordult már)...
Olyan furcsa a terhesség! csak tapasztalatot osztanék meg veletek! A lényeg, hogy egy éve már, hogy nem jött a baba. Mindig éreztem ugyanúgy a mellem, a hasam, hogy fáj, mindig figyeltem magam! Aztán egy nap ugyanígy éreztem ezeket a tüneteket, és mondtam, hogy biztos most sem jött össze... és mégis!:D Annyi a különbség, hogy mensikor a mellem már nem fáj, de most! le bírna a helyéről szakadni! ezzel azt akarom mondani, hogy furcsa, hogy nem éreztem magam másképp, mint mikor nem voltam babás! sok szerencsét mindenkinek
3 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!