Szeretném megköszönni lányok?
Sziasztok!
Először is rengeteget olvasom ezt az oldalt és láttam nem vagyok egyedül. Sőt! Nagyon sokat tapasztaltam, drukkoltam, együttéreztem, tanácsot olvastam.. stb.. 2 évig próbálkoztunk babával, de hiába. Két hete volt a második inszeminációm! És ma reggel végre hihetetlen módon pozitívat teszteltem. Alig hittem el, hogy van második csíkom! Ezzel azt szeretném mondani, hogy ne adjátok fel, van remény, és fantasztikus érzés, hogy végre ott van a baba. Nagyon köszönöm a támogatást és a tanácsokat, az együttérzéseket és nagyon nagyon szívből kívánom, hogy ti is éljétek át ezt a csodát!
Szia én is gratulálok neked!
Viszont egy tanácsot szeretnék adni!
Ne kiabáljátok el magatokat nagyon,ne merjetek nagyon örülni,és még ne mondjátok el senkinek.
2 hete én voltam a legboldogabb,mikor 3 tesztem is pozitív volt.A családba mindenkinek elmondtuk,számolgattam a napokat,bár a párom óvatos volt,ő nem örült nem élte bele magát teljesen.
Én voltam a világon a legboldogabb.Nem foglalkoztam senkivel,semmivel,hisz velem semmi rossz nem történhet mostmár,egészséges vagyok,a babám meg fog maradni.
De szerda reggel arra keltem,hogy nagyon vérzek.Elment a babám.Nekem,akivel ilyen nem fordulhat elő.:(
A rokonok nem tudnak róla,csak a nagyon szűk réteg.Egyed megfogadtam,ha mégegyszer terhes leszek,senkinek a páromon kívül nem fogom elmondani.Kivárom a bűvös 12 hetet.És nem fogok felhőtlenül örülni,hanem egy kicsit félni.
Ezzel nem akarlak megbántani,vagy megijeszteni,nagyon örülök a boldogságodnak,ne érts félre.
Kívánom,hogy gondtalan terhességed legyen.
18 éves lány...
Szeretném megkérdezni,hogy hányadik napon csinálták az insemet és hogy hány pé-d volt.
A teszt előtt éreztél valamit?
Bocsi a sok kérdés miatt de nekünk is egy hete volt a második insem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!