Lányok! Ne haragudjatok a buta kérdésért! Mikortól lehet érezni leghamarabb hogy baba van a dologban?
Vigyázz a beleéléssel mert nagyot lehet csalódni! (saját tapasztalat)
Egyszerüen csak szeretgessétek egymást és ne keress tüneteket, mert könnyen megviccelhet a szervezeted.
Sok sikert! :)
Ne keress tünetet, mert akkor tutti találsz is...
Én így jártam múlt hónapban. Volt hányinger, émelygés, szédülés, mellfeszülés és hasszurka... 2 napot késett, negatív tesztek. Annyira akartam, hogy beszimuláltam a tüneteket.
Nekem semmi tünetem nem volt. Mentem haza legjobb barátommal a munkából és betértünk a patikába terhességi tesztet venni. Este 11kor megcsináltam, halványan pozitív volt.
Másnap reggel munkába menet vettem még egyet és megcsináltam a munkahelyemen. Erősen pozitív volt.
Rá egy héttel mentem el először a szülészemhez és akkor voltam 8 hetes terhes.
10 hetesen már táppénzen voltam, mert kimászni az ágyból nem tudtam, olyan rosszul voltam. 28. héttől volt jobb a helyzet, akkor már nem hánytam-szédültem és egyéb "finomságok". De addigra meg az orvos már nem engedte, hogy visszamenjek ...
Peteérés után 4 nappal tudtam,baba van a pocakban:) és igazam is lett. tünetek: feszített a bal petefészkem, nem bírtam enni, csak napi 1x, fájt a mellem,de az nem volt vészes és minden délután meg este hányingerem volt. első terhességemnél nem éreztem semmit. de a másodiknál már biztos voltam benne!
remélem Nálad is baba van:) Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!