Ne haragudjatok a kérdésért! Honnan tudom, hogy nem nagywc-ni kell, hanem ez már a baba lesz, de úgy érzem ki kell mennem wc-re? Mi van ha már nyomok akkor amikor még nem lehet?
Én is aggódtam miatta, de mindig mondták, h várjam a kakilási ingert, majd mikor jött szóltam, és jöttek megvizsgálni, mivel eltűnt a méhszáj így nyomhattam. Szóval sztem előtte úgy is megvizsgálnak, és mondják, h zsabad-e.
4hós kisfiú anyukája
fogod tudni ne aggódj!
először is: a tolófájásokat azért meg szokták előzni a sima méhösszehúzódások, vagy elmegy a magzatvíz például.
amikor nagywc-zned kell, az egy inger, amiből tudod, hogy majd menned kell wc-re. a tolófájás olyan inger, hogy nyomnod KELL és nincs választási lehetőség, én nem tudtam nem nyomni! és azért azt is észreveszi az ember, hogy nem kaki akar jönni, hanem egy kb. 3 kg-os csomag, harmincpárcentis fejjel készül kibukkanni. első babám született januárban, én is tudtam, mikor mit kell, magamtól, senki nem mondta. nyomtam, mikor kellett és szuszogtam, ha volt időm. nem vágtak, nem repedtem, szép emlék maradt! ne aggódj te sem, menni fog!
Köszi nektek,hát nem tudom.Mindenesetre izgulok.Inkább amiatt is,hogy ha kapok EDA-t lehet,hogy tompítja a dolgokat mjd és nem érzem úgy.
Mindegy akkor ha úgy érzem inkább szólok.:-)))
Elvileg az EDA hatása kimegy a tólófájásokra és a kitolási szakaszra. Ha EDA-val szülsz sokkal többet is fognak vizsgálgatni.
Ne aggódj szerintem, én nagyon halványan éreztem csak a kakilási ingert, de azért szóltam és jól is tettem, megvizsgáltak és indultak is a tolófájások.
Egy barátnőmnek meg olyan erősen jött az inger, hogy már nem is tudott felfeküdni az ágyra, guggolva szülte meg a babáját. Ne aggódj, gond nem lehet, nem tudod elrontani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!