Lányok, most hogy számoljam ki a ovu napját?
Figyelt kérdés
Általában pontosan 28 naposak voltak a ciklusaim, most viszont 26 napra jött meg a havim (szept 12-én hétfőn). Ilyen esetben hogy számoljam ki az ovu napját? Az általában használt 14 nappal számoljak? Csak mert a ciklus.hu most 23-ára jelzi az ovu-t...most egy kicsit összezavarodtam...mit gondoltok?? előre is köszi a segítséget!2011. szept. 19. 11:41
1/5 anonim válasza:
használj ovu tesztet,az a legbiztosabb.
2/5 A kérdező kommentje:
nem tartom túl megbízhatónak...használtam az előző 3 hónapban, de elég rapszódikus eredmények jöttek ki, a fórumokat olvasgatva mások is hasonló cipőben járnak...tulajdonképpen azért kérdeztem, mert pont 23-án nem leszek itthon, amikorra a ciklus.hu írta a pé-met, csak 24-én érkezek haza...viszont ha 26-án lenne, tehát 14 nappal számolnék, akkor van esély;)
2011. szept. 19. 12:24
3/5 anonim válasza:
nekem bevált.mindkétszerjelzett peteérést,és össze is jött a baba elsőre
4/5 anonim válasza:
akkor miért nem használod az ovu tesztet és a ciklus.hu-t egyszerre,és esetleg még a nyákvizsgálatból is kiderülhet,hogy van-e peteérésed.mindhárom dolog egyszerre csak nem téved...
5/5 anonim válasza:
Miért egy számítógépnek hiszel?
Nekem is pontos ciklusaim voltak (29-30 naposak),de mégsem a 15-16. napon volt ovum,hanem csak a 18-19.-en rendszeresen! És erre bizony ovuteszttel jöttem rá. A nyákvizsgálat is jó dolog, ovuteszttel még jobb. A ciklus.hu természetesen nekem is mindig a mensi elötti 14 napot számolta,de persze nem volt igaza. Gondolj bele,nem szentírás a 14 nap!!!
Sok sikert azért!
7 hós ikrek anyukája:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!