Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy számoljam ki, hogy mikor...

Hogy számoljam ki, hogy mikor eshetek teherbe?

Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan problémám van, hogy a mesum nem pontos, körülbelül 35 és 45 naponként esedékes, most 2 napja voltam együtt a párommal védekezés nélül, lehetek terhes? Örülnék neki:) Köszi előre is!!!
2011. nov. 7. 20:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Vegyél ovulációs tesztet. Az kimutatja ha peteérésed van és akkor mindent bele :D
2011. nov. 7. 20:13
 2/12 anonim ***** válasza:

Mielőtt bármiféle módszert bevetnék, először csak belőném a ciklusom közepét, ami nálad kb. a 17. és a 22. nap között van, és ebben az időszakban 2 naponta lennék együtt a párommal.

Nekem is hosszabb a ciklusom és nem is állandó. Én belőttem nagyjából a középidőt és akkor 2 naponta voltam a férjemmel. Lányunk elsőre megfogant.

Második módszerem az lenne, hogy vennék egy ovulációs tesztet, hátha kiderül mikor is van peteérésem.

Az utolsó kérdésedre nem tudok válaszolni, mert nem tudom a ciklusod melyik szakaszában jársz. Ha mostanság lesz/van peteérésed, akkor igen lehetsz terhes. De ennyi esélyed van arra is, hogy nem leszel terhes, ha nem jó időben voltatok együtt.

2011. nov. 7. 20:16
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, egy kalkulátorral kiszámoltam hogy mikorra esik hogy peteérésem legyen, ebben a két hétben valamikor...mert sajna nem pontos a mesum:(, Még egyszer kösz
2011. nov. 7. 20:17
 4/12 A kérdező kommentje:
múlthónap 16 án jött meg...:)
2011. nov. 7. 20:18
 5/12 anonim ***** válasza:
De az ovu tesztel pontosan tudod mikor van. Én is használtam és elsőre összejött a bébikénk:)
2011. nov. 7. 20:18
 6/12 A kérdező kommentje:
Szívből gratulálok neked:), de te szerinted ha tegnap előtt voltam együtt a férjemmel, bizakodhatok egy új lakóban...?:)
2011. nov. 7. 20:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Ezt így nagyon nehéz megmondani. Várj két hetet és csinálj tesztet ha nem jön meg. Ha mégis megjön akkor próbáld meg az ovut és igyál cickafarkfű teát, az is segít :)) Jah és már elkezdheted szedni az Elevitet. :))
2011. nov. 7. 20:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Van esély a babára, de szerintem ma is és holnapután is rohand le a párod egy kis hancúrra. :)
2011. nov. 7. 20:24
 9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, majd 2 hét múlva írok hogy mi lett.....drukkoljatok:) Köszi, puszi
2011. nov. 7. 20:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Le énnnn...a biztonság kedvéért..:)
2011. nov. 7. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!