Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kesoi abortusz, mit tegyek?

Kesoi abortusz, mit tegyek?

Figyelt kérdés

19. hétben vagyok, es az orvosom agyi rendellenesseget es fogyatekossagot eszlelt felfedezni a magzatomon.

Azt mondta az orvos a dontes ram var.

Miert pont velem? Radaasul a férjem es en is libiaiak vagyunk.. felek, hogy a vallasunk miatt majd ha egyszer hazakerulunk megkoveztet..

2014. jan. 21. 23:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Semmikepp nem eli tul...! Tudom a menetet sajnos, de inkabb ne akard tudni elore!

Ferjed milyen allasponton van?

Es igaza van az egyik valaszolonak! Egy szellemi fogyatekos aki vilagarol se tud az nem szeret! Nem halas! :( sajnos en is lattam baratnom batyjat es nekem miatta (es Fiam miatt) volt konnyebb dontest hozni!

2014. jan. 22. 13:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó kérlek írj privátot.
2014. jan. 22. 14:13
 13/15 A kérdező kommentje:

Ferjem egesz nap imadkozik Istenhez.. En nem tehetem, mert allapotos vagyok, ilyenkor gyermekagyasan csak fohasz lehet de azt megteszem..

Isten adta minden elet egy elet.. De nem otthon vagyunk..

Vallasosak vagyunk, de Isten talan egy probatetelen hurcol meg minket. a kovetkezo baba biztos egeszseges lesz.. En dontottem.. Nem akarok beteg babat szulni, hogy meg ezert is a en legyek a hibas a ferjem csaladjanak.. Van eleg gondunk muslim noknek, meg ez is ra tenne a belyeget, 'hogy nem vagyok eleg jo anyanak sem nonek, hogy egeszseges gyereket hozzak a vilagra..'... Valahol sajnos a mai vilagban aki terhes es beteg benne a baba az ordog szulottjenek tekintik es terhesen itelik halalra a not.. Nalunk nem, de Isten talan megsegit..

2014. jan. 22. 18:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Eros vagy es jo dontest hoztal! Most ezt tudom, hogy nehez elhinned, de igy jobb a babatoknak es Nektek is! Hamarosan egeszseges gyermekeket szulhetsz! Kivanom Neked a legjobbakat es hatalmas lelkierot mindenhez!

Ha egy "tanacsot adhatok" akkor ne emeszd sokaig Magad! Mihamarabb vagjatok bele a kovetkezo babasodasba! Ezt a rossz emleket gyorsan valtsa fel egy jo!

10 evvel ezelott ez a Baba siman megszuletett volna, hogy szenvedjen elete vegeig, veletek egyutt! Nem vagyok vallasos, de Isten megkonyorult ezen a gyereken es rajtatok is, hogy ez ilyen hamar kiderult!

2014. jan. 23. 07:53
 15/15 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt a blogbejegyzést tudom Neked ajánlani. Az az anyuka hasonló helyzetben volt mint ti. Ő ezt élte át, mindenképpen olvasd el.

Ő lenne az első gyermeketek? Mert akkor még tudsz bizonyítani, hogy te később tudsz egészséges gyermeket is szülni, ugyanakkor felvállalod a fogyatékost is, addig, ameddig él. Nekem volt egy ilyen ismerősöm (mármint fogyatékos ember), nála nagyobb szentet (ez a fogalom nálatok is él, értelmezd úgy, nem katolikus szentté avatott szentet) nem láttam. Isten igaz embere volt. A maga módján olyan imádságos hátteret adott nekünk, a barátainak, hogy ma is sírok, ha rágondolok. Fiatal volt, amikor meghalt, de nélküle szegényebbek lennénk. A lelkiismereted, a vallásod ellen dönteni, pláne, ha a férjed más nézőponton van, nálatok (sem) vezet jóra.

2014. jan. 23. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!