Mi lehet ilyen esetbe?
Figyelt kérdés
a barátommal megtörtént az aktus és nem védekeztünk. Kezdek félni hogy terhes leszek, pedig nem szeretnénk (és ez volt az első hogy nem védekeztünk) gyereket és azon gondolkoztam (mivel nem tudom hogy biztos e az hogy én anya leszek) hogy fogamzás gátlót szedek. Akkor a "baba"(ha eggyáltalán van) meghal vagy meghal és kidobom? Vagy csak az abortusz?2013. dec. 11. 21:11
1/7 anonim válasza:
A fogamzásgátlót alapból a menstruáció 1.-5. napján kell elkezdeni szedni, és ugyebár ha terhes vagy nem fog megjönni. A másik, a nőgyógyász általában megvizsgál, mielőtt gyógyszert ír fel. Harmadik, a mai fogamzásgátlóknak már olyan alacsony a hormontartalma, hogy nem befolyásolják a magzat fejlődését így attól nem fogsz elvetélni. De gratulálok egyébként, fogalmad sincs semmiről, de d.gni tudsz. Amúgy ha most történt az aktus akkor 72 órán belül még beszedhetsz sürgősségi fogamzásgátlót.
2/7 anonim válasza:
Ilyenkor annyira imádkozom, hogy csak vmi elmebeteg hülyegyerek poénja legyen. Főleg a fogzás kategóriában.
3/7 anonim válasza:
Bocs, de neked még nem kellene szexelned...
4/7 anonim válasza:
A baba meghal, vagy meghal és kidobod???
Lósz@rt keféltél te, csak ábrándozol. H.lye, primitív, helyesírást nem ismerő ultratahó senki vagy. Baromi nagy poén, grat!
5/7 anonim válasza:
Gyorsan szaladj el eseményutániért, amíg nem késő (72 órán belül)! Szerintem erre gondoltál a fogamzásgátló helyett. A fogamzásgátló a terhességet nem szakítja meg, megelőzésre van..ha lekéstél az eseményutániról, vagy nem használt (sajnos előfordul, minél később veszed be, annál nagyobb rá az esély, hogy nem hat) akkor már csak az abortusz marad, ami nagyon nem kellemes.
De tényleg sehol se kaptál felvilágosítást? Az kicsit szomorú...
6/7 lalihorti válasza:
sziasztok! Én csak annyit szeretnék kérdezni hogy ha én most én bevettem 1-2 bogyot DE NEM AKAROM SZEDNI akkor mi történik?? Csak kettöt vettem be!! Ettöl nem lessz semmi bajom? Ha nem szedem tovább! Köszi a választ!
7/7 anonim válasza:
lalihorti miért gondoltad meg magad??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!