Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi van olyan esetbe, ha két...

Mi van olyan esetbe, ha két vagy több bölcsődébe is beíratom a gyermekem?

Figyelt kérdés

Jövőév márciusában van a kerületünk összes bölcsijébe a beiratkozás.

Mivel mindenképp vissza akarok menni dolgozni (100%, hogy kell, mert a GYES lósz.rra se elég), így a lányunkat be kell adnunk bölcsődébe.

Eddig két bölcsődét néztem ki, ahová elmegyek beíratni a lányomat. Mind a kettőnél csak május vége - június elején derül ki, hogy felvették-e vagy nem.

Mi van olyan esetbe, ha mind a két helyre pozitív választ kapunk?

2012. nov. 26. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is 2 bölcsit jelöltem meg. Olyan nincs, hogy 2 helyre felveszik!
2012. nov. 26. 14:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Nincs?! Akkor jó. Azt hittem, hogy lehetséges.

Nem tudom, hogy mennyire beszélnek "össze" a bölcsődei vezetők. Vagy hogy ezek a felvételi kihirdetések hogy és hol futnak össze, hogy esetleg az önkormányzatba ezt összesítik-e?!

2012. nov. 26. 14:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Mert én mind a kettőbe elmegyek beíratni. És reménykedem, hogy legalább az egyikbe felveszik!
2012. nov. 26. 14:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk van egy egyesitett bölcsi,s abban döntik el kit hova vesznek fel. Lakcim és sorrend alapján.Ők tudják hol van hely,s hova vehető fel.
2012. nov. 26. 14:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha ugyanazon önkormányzathoz tartozik a két bölcsi, akkor csak az egyikbe veszik fel, de én amúgy se attól félnék, hogy mindkét helyre felveszik, hanem az ellenkező végkifejlettől. Ha mégis fölveszik minkét helyre, az egyiket lemondod telefonon és kész.
2012. nov. 26. 14:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs a kerületben utcákhoz csatolva a bölcsik. Oda viszem, amelyikbe akarom!
2012. nov. 26. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!