Bölcsödébe szeretném íratni a gyermekem, aki egy éves lesz, feltéve, ha találok munkát? Segítségem nem igazán van, mert midenki késő estig dolgozik a családban. Milyen munkakört és időbeosztás ajánlott?
Eddig eladóként és pultosként dolgoztam, de az nem igen felel meg, mert hajnalban kell kelni és későn érnék haza.
marketig- és reklámügyintéző végzettségem van, és ker. éretts.
Szia!
Ezt a babád fogja eldönteni....Mi 2009. január 01-től járunk bölcsibe, most van ugye május 05. Összesen nem jártunk 20 napot. A közösségi betegségektől sajna semmi nem véd. Sajna nekem már szóltak a munkahelyemen, hogy ez így nem lesz jó..:((
Sajnos nekem lenne munkám júliustól, de nem veszik fel mert telt ház van. Pedig 19 hónapos. Így valószínű elúszik a jó munkám. A fiamat meg szeptembertől veszik fel.
Én meg ezért vagyok nagyon dühös. hogy az anyuka el akar menni dolgozni, de a gyereket meg nem veszik fel a bölcsibe.
Kérdezd meg, hogy mikortól veszik fel!
nekem azt mondta a bölcsöde vezető, hogy oldjuk meg azt a 2 hónapot családon belül. csak azt nem tudom, hogy hogyan amikor mindenki dolgozik. 2-3 műszakban.
Mi lesz ha csökken a gyes és a gyed időtartalma. akkor mi lesz a bölcsibe ha most nem tudok elmenni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!